torstai 23. elokuuta 2012

Vanha Ärtsy, eikä kyse nyt ole emännästä...


Nauhuksissa viihtyvät Neitoperhoset. Niitä on näkynyt aika paljon täällä. Koetin saada vähän kuvaakin otettua. Ovat kauniita katsella.


Tässä tarkemmin kukkapenkin tuunausta. Kaivoin kiviä penkistä esiin, ne olivat jääneet tuonne kukkien alle piiloon. Reunaan istutin patjarikkoa, saa sitten valloittaa koko tuon reunuksen jos tykkää. Täytyy keksiä vielä joku järkevä systeemi nurmikon ja kukkapenkin väliin, että saa ajettua ruohon hyvin.


Sain ystävältä maksaruohoja ja patjarikkoa. Istutin tähän kaivon viereen maksaruohot. Ovat ehkä vähän piilossa kuunliljojen takana, mutta katsantasuunta voi olla muualtakin kuin ovelta.


Tänään sitten leikkasin nurmikon! Jo oli aikakin... Ajattelin, että apua, millainen työnnettävä tämä oranssi monsteri on, mutta yllätyin positiivisesti! Tätä oli jopa mukava lykkiä siitä huolimatta, että renkaat muljuilivat mihin sattuu. Nimesin pelin Ärtsyksi, koska oli sen verran ärhäkkä. Lähti kertavetäisyllä käymäänkin. Tulemme toimeen.


Isäntä ja isännän isä tuunasivat vanhat kottikärryt. Olivat päässet vähän sammaloitumaan... Nyt ovat taas käytössä ja upouusi rengaskin on. Toimii!
Emäntämäisiä puuhia.
Saatiin isännän porukoilta tämmöinen päältä ajettava. Tykkään ehkä silti enempi Ärtsystä. Siinä saa liikuntaa itsekin. Tämä sopii kyllä laajempien aluiden leikkuuseen.

Nyt Pellonperä hiljenee viikonlopuksi hautajaisten viettoon. Hyvät viikonloput lukijoille!

3 kommenttia: