torstai 6. syyskuuta 2012

Löytöjä

Siskon auringonkukat + pari keramiikkatekelettä made by me!

Kirppislöytöjä...
Uutta keittiöön...

Olen edelleen täällä äiskällä hyyryläisenä ja tehnyt paljon hyviä kirppislöytöjä ja vähän muitakin löytöjä. Osasta sain jopa napattua kuvia ja laitettua tänne teidän nähtäväksi. Ostin kivan vahakankaan keittiöön, josta sain väri-ideoita. Mietin, että olisi huippua stailata kyökki musta-valko-keltaiseksi! Haaveilen sellaisesta linoleumlattiasta, johon saisi mustavalkoisen ruutukuvion. Samaa kuviota saa kyllä muovimattonakin ja olisi edullisempi toteuttaa niin... Värisilmän sivuilta pääsee firman sivuille, joka tekee Marmoleum-nimisiä linoleumlaattoja/lattioita, tässä linkki sivulle, jossa kuvia juuri noista ihanan värisistä lattioista!

Kirppikseltä Kuopiosta löysin nuo valaisemet 3e/kpl. Kaavailin niitä eteiseen, jossa onkin seinässä peilikaapin molemmin puolin paikat valaisimille. Isäntä saa ne sitten kikkailla seinään. Tai mikäli nämä eivät siihen passaa, sopisivathan nuo makuuhuoneeseenkin yövaloiksi! Olen aika tyytyväinen löytöön!

Löytöjä, joista ei nyt ole kuvia, on iso hopea/ruskea/harmaasävytteinen matto, jonka sainkin yllättäen puoleen hintaan, kun lähtöhinta oli 50e ja pöydän tuotteet olikin -50%. Jessss! 2 e:lla lähti myös Pentikin murr murr- merkkinen laatta, jossa on vähän niinkuin kohokuvana tehty jääkarhu. Sekin on tarkoitus upottaa johonkin osaksi sisustusta, ehkä jotain laatoitustakin.

Piti laittaa kuva vielä siskon ikkunalta auringonkukista, joita sisko oli laittanut tekemääni kissaruukkuun. Ihanat väriläiskät, tuosta valokuvasta tekisi melkein mieli piirtää tai maalata.

Lauantaina sitten kotiinpäin, alkaa jo ollakin ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti