tiistai 9. lokakuuta 2012

Lisää remppaa, pyykinpesudilemmaa, tuparintynkää

Tervehdys rempan keskeltä... Purkuhommat on saatu tehtyä tosiaankin ja ruvettu jo rakentamaan uutta. Vähän tuli ongelmia eilen sähkön kanssa ja nyt odottelen sähkömiestä saapuvaksi katsomaan, missä mättää. (pääkytkimessä mätti) Muutamia päiviä mennyt rempan kanssa ilman, että ollaan saatu mitään isompaa tehdyksi. Eilen remppamies valoi lattiakaivon, se oli edistystä se. Tänään toivottavasti saadaan laitettua villat välikattoon ja levytettyä osa seinistä. Hitaasti, mutta hitaasti. Tällä viikolla valitaan vielä kaakelit lopullisesti, saunan laudepuut käytiin jo katsomassa ja mietitään mitä paneelia seiniin heitetään.

Olen vipannut isännän äiteelle pyykkiä, alkaakin puhtaat vaatteet olla kortilla (rempassa niitä muuten likaantuu!) ja itse olen luuhannut ystävien luona saunassa ja suihkussa. Onneksi on ystäviä. Tiistaisin pääsen jumpassa suihkuun, yleellisyyttä on se! Kyllä osaa olla kiitollinen juoksevasta vedestä. Isännällä tässä enemmän ongelmia on, kun ei tahdo tuon kokoinen mies mahtua vessan lavuaariin ilman, että koko vessa on lipimärkä.

Eilen sain yhdeltä oppilaalta hirven sisuksia kissoille. (rakastan mun oppilaita <3) Täytyypä jakaa nyt teillekin, että hirvellä on julmetun iso maksa!! Tiskipöytä näytti enemmän teurastamolta kun pilkoin niitä kissoille pakastimeen. Hirven sydän on myös toooosi iso. Oli vähän eri settiä kuin kaupasta ostetut sydämet, tämä oli tuoretta tavaraa ja sen huomasi kissoistakin. Olivat kieli pitkällä odottamassa, että emäntä saa homman päätökseen. Tosin kaikki meni vielä pakastimen kautta, joten joutuivat odottamaan sitten kuitenkin. Emännässä olisi potentiaalia teurastajaksi, kun ei tehnyt yhtään pahaa operoiminen.

Viimepäivien sateet saivat veden tulvimaan meitin kellariin muuten. Kauhea paniikki iski päälle, kun isäntä sanoi, että ootko huomannut, et kellarissa tulvii. Eikun soitto isälle ja sitten pumppua ostamaan. Kaupungin viemärit oli niin täynnä, ettei ne jaksaneet vetää. Pumppu toimitti veden ei-aivan-pellon-perälle-mutta-siihen-suuntaan ja kuivuri pöhisi eilisen kellarissa. Nyt taas näyttää hyvältä. Onneksi kellarissa ei ollut mitään tavaraa ihmeemmin, mehut ja kurkkusäilykkeet oli kaikki hyllyillä.

Olen yrittänyt pitää kiinni jonkinlaisesta elämästä rempasta huolimatta, näillä näkymin lauantaina 13.10 pidetään tuparintyngät. Tervetuloa, klo. 12 eteenpäin silloin kuin itselle sopii :) Mahdollisesti tupareissa jotain hengellistä sisältöä. Ilmoittelen tarkemmin lähempänä jos tulee muutoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti