tiistai 16. lokakuuta 2012

Myrskyää

Saunaremppa etenee hitaasti mutta varmasti. Ollaan saatu laitettua uusia villoja jo seiniin ja kattoon ja muutama levykin jo kiinni. Lauantaina koetamme valaa lattiat, toivottavasti saadaan hommat tehtyä siihen vaiheeseen ennen sitä.

Olen googlettanut saunoja ja paneeleita ja laattoja. Pää on jo ihan pyörällä kaikista mahdollisista vaihtoehdoista! Joku päivä lähdemme katselemaan vaihtoehtoja varmaan kaupoille. Vielä kun löytyisi sopiva rako mennä...

Näin pihamaalla fasaanin yksi päivä! Yritin sitä kuvata, mutta en ehtinyt kun asteli sen verran kiiruusti tuijan taakse piiloon. Kivaa kun talvi tulee ja pääsee ruokkimaan lintuja. Lintulaudan paikka on jo mietitty, tien puolelle laitetaan, että työhuoneen ikkunasta nähdään (ja kissat näkee) ketä kaikkia laudalla vierailee. Vielä tarttisi pykätä joku sopiva ja helposti puhdistettava lintulautasysteemi.

Tänään on ollut tuulinen päivä. Kaikki vaahteran lehdet on jo tippuneet, mutta emännän olkapää ei ole ollut haravointikunnossa. Toivottavasti kuntoutuu pian. On olo, että kääriytyisi vain vilttiin sohvalle ja lukisi hyvää kirjaa. Näin syksyisin teen kulutus nousee entisestään. Meillä juodaan joka päivä teetä.

Kävin tänään ystävällä kylässä. Juteltiin kaikista kivoista tuunausideoista ja sain pestä heillä pyykkiä koneellisen. Tulin iloiseksi siitä! Pienistä asioista osaa iloita, kun joutuu elämää ilman niitä jonkin aikaa. Nyt huvittaakin taas näpertely ja tuunailu.

Väsymystä ja kiirettä on ollut ilmassa. Saamattomuutta. Toisinaan pitää antaa itselle lupa vaan olla.

Voimia itse kunkin viikkoon!

3 kommenttia:

 1. Fasaani, kiva! Tarttee varmaan laittaa isommanpuoleinen lintupömpeli, jos lauma fasaaneita tulee ruokailemaan.
  Hyvä että remppa etenee!
  Voimia ja virkeyttä sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Voimia sinne, itselläkin oli jo hetken voimat hukassa, mutta onneksi alkoi syysloma :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sesse. Mullakin loma ens viikolla. Saa nähdä miten "työpainotteinen" loma tulee...

  VastaaPoista