perjantai 7. joulukuuta 2012

Liikkumisesta ja vähän piirtämisestäkinTestataanpa kuvan laittoa Photobucketista linkin kautta... Josko se näin onnistuisi!

Osallistuin erään foorumin leikkimieliseen piirustuskilpailuun, jossa sovitaan yhteinen aihe ja jokainen piirtää kuvan millä tekniikalla haluaa. Ensimmäinen aihe oli "jotankin minkä haistat". Kukin voi sitten päätellä mikä tässä kuvassa haisee ;) Huomatkaa jouluinen teema. Hahmottelin kuvan lyikkärillä, piirsin eri vahvuisilla tusseilla. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Huvittais jo piirtää lisääkin. Ehkä tässä joululoman aikana tulisi piirreltyä. Kivaa.

Hommasin Fimo-massaa! Nyt löytyy mustaa, valkoista, glitterkeltaista, pinkkiä ja vihreää. Joulun pyhinä ajattelin siitä jotakin askarrella paskarrella. Koruja oli mielessä. Hyväntekeväisyystarkoituksiin.

Tällä viikolla on kyllä liikunnat menneet nappiin, pakko vähän nostaa kissan häntää, kun kuka sen hännän nostaa jos ei kissa itse. Tiistaina olin (viimeisessä!) kansalaisopiston jumpassa nyt kun olkapää alkaa jo kuntoutua. Toivottavasti kevätpuolella päästään taas kahvakuulaan käsiksi. Siellä tuli jumpattua kuminauhan kanssa ja tekipä hyvää! En muista teinkö keskiviikkona mitään O_o Torstaina kävin lyhykäisen lenkin ja jumppasin kuminauhan kanssa kotona, tehokasta on se ja sopii olkapäälle. Tänään perjantaina kävelin auton puutteessa töihin ja sieltä takaisin. Reittihaun mukaan matkaa kertyi n. 6,8 km. Luulin että enemmän, mutta oli kyllä ihan riittävän pitkä kävelylenkki sauvojen kera. Tuntuu tuo sauvakävely hyvältä olkapäähän. Tarvittaessa olen laittanut kylmää siihen, mutta ei se kamalasti enää kipuile. Ja olkaas nyt rauhassa, en revitettele mitään ja teen ihan olkapään mukaan ja rauhallisesti kaiken mitä teen, toiveena on täydellinen kuntoutuminen, ehkä jopa entistä ehompi olkapää. Tarkoitus olisi vielä tänään venytellä oikein hyvin tässä kun on toipunut lenkistä ja lihakset on lämpimät. Ah liikunta! Tulee hyvä fiilis, kun näkee peilistä, että tulosta tulee liikkumisesta. En tiedä onko se pinnallista, mutta kyllä minun itsetuntoani nostattaa se, että näkee että on hauis ja reisilihakset. Ja samalla (pienistä takapakeista huolimatta - ehkä niistä jotain oppineenakin...) pysyy kunnossa, terveenä. Parasta on se fiilis, kun on lämmin ja tuntee miten veri kiertää, suorastaan kohisee suonissa. Suosittelen lämpimästi. Kaikille. Ja erityisesti miehille! Liikunta on jees.

Jos saisin kaverin niin voisin ehkä kuvitella änkääväni johonkin kuntosalille viikottain. Joskin, tykkään kuntoilla kotonakin. Pitäisikö hommata painonnostopenkki? Vai tyydynkö kahvakuuliin? Ne vievät ainakin vähemmän tilaa ja voi tarvittaessa heittää lipaston alle. Nimim. "ei kiva lyödä varvastaan kahvakuulaan joka lojuu olkkarin lattialla". Lihaksia pitää pitää yllä, ne katoaa jos kuntosalikortti loppuu eikä uutta tule hommattua rahanpuutteessa. Sen takia tykkään kotiurheilusta ja hyötyliikunnastakin. Voi hakata vaikka halkoja, haravoida tai kolata lunta. Tarvitsisin kyllä lenkkikaverin ja säännöllisyyttä tähän urheiluun. Pientä pakotetta, että tulee myös lähdettyä eikä jää sohvalle. Ehkä tästä uudesta naapurustosta saisi jonkun lenkkikaveriksi?

Tänään Kasimir tulee kotiin. Olen jo miltei nimennyt uuden kissan Kasimiriksi eli Kasiksi. Voi että jännittää! Kaikki on valmista. Raksuta jo kello eteenpäin!

Reipasta viikonloppua! Nyt jokainen sohvaperuna lähtee ulos nauttimaan liikunnasta. Ei ole liikaa pakkastakaan :) Voi vaikka sytytellä kynttilöitä pihaan samalla. Sen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla vähän löhötä sohvalla.

4 kommenttia:

 1. Aaargh! :) ja *haukotus* juuri tänään mietin, että mikä kaamea laiskuustauti minuun on iskenyt..en ole päässyt kuntosalille, enkä lenkille tuhanteen vuoteen...ja koska ei ole kuntoillut niin olokin on väsyneempi - mutta totta joka sana - ulkoillessa piristyy ja ihmisten pitäisi olla muutenkin talvella enemmän ulkona!
  Mietin asiaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska piirustus! Tosi hieno, olisiko hyasintti kun tuoksuu.
  Kasimir, tosi hyvä nimi kissille.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa adventtia teille Kasimirin kanssa <3

  VastaaPoista
 4. Norppa: siinäpä se, lähteminen on vaikeinta ;) mut sit ku pääsee hyvään alkuun niin jää koukkuun.

  Äiti:kyllähän se hyasintti siinä lemuaa ;)

  Sesse: hänestä tulikin Nimismies Nukka Puustinen alias Nukka. Mukavaa adventtia sinnekin!

  VastaaPoista