sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ihania kankaita

Satiinin omainen iso kangaspala.
Lähikuva vihreästä kankaasta.
Iso vihreä kangaspala.
Ihana retroverho.

Sain ystävältä ihania kankaita, nyt onkin suunnitteluasteella mitä ihmettä niistä tekisin, sillä en ole mikään ompelija. Eniten tykkään tuosta satiinikankaasta, jossa on tummansinisellä pohjalla punaisia kukkia. Se on niiiiin kaunis kangaspala! Hyvin liukasta satiinia, vähän aamutakkiainesta. Ehkä viritän siitä jotain makkariin. Tuota kiiltävää, vihreää kangasta on myös aika iso pala, siitä hyvinkin saisi jotain aikaan. Alimmainen retroverho sopisi todella hyvin tähän meidän "vihreään työhuoneeseemme". Suunnitelmissa on myös päällystää keittiön tuolit uudella kankaalla, sillä nykyinen kangas houkuttelee kissoja repimään. Siihen tarttuu varmaan kynnet jotenkin ihanasti.

Olisiko lukijoilla ideoita miten hyödyntää kankaita ompelematta? T: Ompelukoneen pahin vihollinen nro. 1. Hahaa ja keksinpäs ihan itse ensimmäisen niksin: taulut. Niittipyssy, canvas-taulu ja eikun hommiin!

Kiva sunnuntai kaikenkaikkiaan. Se on sisältänyt ystävien kanssa lenkkeilyä ihanissa metsämaisemissa, romppeiden penkomista ja äärimmäisen ihanaa ruokaa, jota on kannettu oikein nenän eteen valmiina annoksena. Kahvikin tuli suoraan käteen mukissa, aivan oikea määrä maitoa ja sokeria joukossa <3 Tällaisen ihmeen kohdatessa tuntee itsensä kuningattareksi!

Maalasin eilen kylppärin ja saunan ikkunat maalarin valkolakalla uudelleen ja ryhdyin maalaamaan myös puunväristä ovea valkoiseksi samalla aineella. Täytyisi tänään maalata toiseen kertaan, ugh, tympeetä hommaa kun ei valmistu tarpeeksi nopeasti.

Tänään hehkutin ystävälle, että kohta saa jo istuttaa siemeniä! Nii-iin, ajatelkaas, tammikuu on jo pian puolessa välissä ja pian helmikuu. Sieltä se kevät tulla porskuttaa, aurinkoiset kevätpäivät, kukkaruukkujen etsiminen, istuttelu ja kastelu - kyttääminen milloin mullasta putkahtaa jotain esiin! Kasvihuoneen saa koota jahka lumet on poissa... Sieltä se vaan tulee, vääjäämättä! Ihanaa. 

Jotenkin ihanan kevyt olo tällä hetkellä, kun tiedän, että olen hoitanut kaikki vastuut ja tehtävät, mitä on ollut rästissä! Kaikki suunnitelmat on raiteillaan, töissä hommat hoidettuna, ei tarvitse miettiä että sekin sähköposti on lähettämättä tai sekin mainos tekemättä. Suosittelen joskus koittamaan. Asioiden lykkääminen seuraavaan päivään tai viikkoon vain pahentaa stressiä. Ainakin tämä toimii omalla kohdallani!

Leppoisaa sunnuntaita ja tsemppiä itse kunkin tulevaan viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti