keskiviikko 23. tammikuuta 2013

It's ready!


Vanha kylppäri, tässä pesukone tilalla.

Vanha kylppäri. Tuossa koneitten takana nyt suihku...

Vanhaa saunaa...

Uudet lauteet!
Liuskekiviseinä ja kiuas. Kivitaso ikkunalla.

Remonttimme on ohi ja vanha on väistynyt uuden tieltä! Sain säpolla näitä kuvia vanhasta saunasta ja kylppäristä, kun ei tullut itse otettua muuton yhteydessä kuvia ennen kuin aloitimme rempan. Revitystä kylppäristä ja saunasta on sitäkin enemmän kuvatuksia. Vaikea uskoa katsellessa noita vanhoja kuvia, että tässä samalla paikalla on nyt niin hieno ja toimiva saunaosasto + kylpyhuone! Uskomatonta mutta totta!

Ollaan saunottu jo pariin otteeseen ja hyvin toimii uusi kiuas ja leveillä lauteilla on ilo loikoilla. Lauteiden pinta on poltettu ja reunapuissa on kuori jäljellä. Näkee sitten ajan kanssa tippuuko se pois vai pysyykö. Tuli kyllä hienot :) Ollaan tosi tyytyväisiä rempan lopputulokseen. Ihanaa, että se on nyt ohi! Olen nauttinut erityisesti monista pikkujutuista, kuten siitä, että uudessa Narvin Kota Pallas- kiukaassa on lasiluukku! Miten kauniisti sieltä tuli loimottaakaan ja tuo ihan omaa tunnelmaansa saunaan. Kylpyhuone tuntuu myös huomattavasti isommalta, valoisuus lisääntyi hurjasti vaaleista kaakeleista.

Tässä setissä ei ole nyt kuvaa kylppäristä, otan jahka tässä toimertuu. Ei se enää paljon muuttunut viimeisimmistä kuvista. Mitä nyt ikkunalauta tuli ja metallikiskot raidan viereen yms, sellaista pientä.

Nyt voikin suunnata nenän jo kevättä kohti, suunnitella kylvöjä ja kesäkukkia. Siinä sivussa saunoa pakkasilla ja odotella, että kesä olisi jo ja voisi taas rappusilla vilvotella pyyhkeisiin verhoutuneena!

ps. kaksi oravaa pihapiirissä bongattu, vaikka toisen koitti naapurin kissa syödä... Ehti pakoon kuitenkin!

3 kommenttia:

  1. Siis WAU! Siitä tuli u-p-e-a!!!

    VastaaPoista
  2. Tänks! Ite tykkäilen kans. Lauteista tuli varsin erikoiset. Tervetuloo saunomaan :D

    VastaaPoista
  3. Hieno sauna teillä! Täällä myös yksi maaseudulla asumisesta unelmoiva.

    VastaaPoista