torstai 21. helmikuuta 2013

Keräilyä, lomailua

Sain aivan törkeän hyvän keräilyidean! Idea lähti siitä, kun saatiin isännän äiteeltä uusi saunamittari uuteen saunaan. Itse olin jo sanonut isännälle, että haluaisin vanhan, jo alkuperäisessä saunassa olleen mittarin sinne, koska se oli nostalginen ja halusin säästää jotain vanhaa. No sitten sanoin isännälle, että laitetaan ne vierekkäin. Sitten keksin! Täytyisi ruveta keräilemään saunamittareita ja ripustaa ne kaikki saunan seinälle! Minusta ajatus oli ihan mahtava, sillä kukaan ei koskaan ole voinut keräillä mitään niin coolia kuin saunamittareita! Ajatelkaa. Sitten kaikilta reissuilta voisi aina ostaa uuden löylymittarin. Olisiko hienoa. No, isäntä ei lämmennyt kamalasti ajatukselle, mutta suunniteltiin, että jos joskus kunnostetaan vanha ulkosauna, niin sinne ruvetaan varmasti keräilemään saunamittareita seinälle. Sen pituinen se.

Uusi löylymittari!


Vanha löylymittari.

Tänään paistoi aurinko mahtavasti ja kävin käyskentelemässä tiluksilla. Kiersin pellon ja löysin murhapaikan!! Joku fasaani oli päässyt hengestään, kauhea kasa höyheniä oli vaan jäänyt. Niitä sitten keräilin vähän jemmaan, olivat kauniita. Sääli fasaania. Ehkä se oli se jalkapuoli kukko, joka on pihassa tepastellut vähän huonon näköisesti. Hienolta näytti pihamaalla, lunta tosin on turkasesti, mutta se joudutti kevätajatuksia kun mietin, että pian pääsee leikkaamaan omenapuita ja pensaita kuitenkin. Jahka tästä vielä kevät vähän etenee.

Mulla ja isännällä on työn alla taimihylly. Kävin tänään jo tuolta liiteristä etsimässä sopivat laudat siihen. Se tulee sitten makkarin ikkunalle, vaikka valo ei siellä olekaan parhain mahdollinen. Kuitenkin kissojen takia ei kehtaa ripustaa sitä minnekään muuallekaan. Pianhan tässä jo saa aloittaa kylvöt. Täytyisi hakea vaan kylvömultaa ensin kaupasta. Vielä ei ole toimertunut, vaikka asia onkin ollut mielessä jo jonkin aikaa. Marketista ei moista saanut.

Kävin tässä vanhan ystävän luona vierailulla, ei olla nähty neljään vuoteen. Pääsin sitten siellä hevosen selkään piiiitkästä aikaa! Oli aivan mahtavaa kun sain ratsastella lumisessa metsässä! Niin paljon innostuin, että itseasiassa olen huomenna menossa lähikaupunkiin testaamaan erästä vuokraheppaa, jota voisin sitten jatkossa käydä kerran tai pari viikkoon ratsastelemassa. Jännittää ja tuntuu mahtavalta! Niin pitkään on kytenyt tämä toive aloittaa hevostelu jälleen ja nyt siihen on mahdollisuus. Katsotaan miten pärjään. Paikat on vieläkin kipeänä maanantain ratsastelusta, katsotaan pääsenkö huomenna kapuamaan selkäänkään!

Talvi"loma" on mennyt ihan leppoisissa merkeissä. Olen nähnyt paljon kivoja ihmisiä, saanut kestitä kivoja ihmisiä ja viettää aikaa erittäin kivojen ja ihanien ihmisten parissa, joten paljon paremmaksi ei tästä loma voi enää muuttuakaan :)

Ottakaa rennosti, nauttikaa auringosta toivottaa Nukkis!

2 kommenttia:

  1. Nukkis näyttää mahtavalta! Noin kun osaisikin olla...

    VastaaPoista
  2. Joo Nukkis ottaa aika relasti sillon kun ei jahtaa palloa tai yritä ryöstää ruokaa jostain 8)

    VastaaPoista