maanantai 18. maaliskuuta 2013

Omppupuut ojennuksessa

Eilen leikattiin isännän kanssa muutkin omenapuut. Nyt on kaikki kolme hyvässä kuosissa! Toivottavasti ne virkistyvät leikkauksesta. Aika paljon tuli oksia, täytyy varmaan tehdä kokko pellolle ja polttaa ne pois. Marjapensaista tulee toinen mokoma. Tämän näköisiä puista tuli. Ihan kuvan vasemmassa laidassa näkyy tuo oksaläjä. Siinä ei ole edes kaikki oksat. Olen kuiteskin kovasti tyytyväinen omenapuiden ilmeeseen. Ne eivät ole mitään jättiläisiä, joten omenoiden poimintakin on mukavampaa. Saas nähdä mitä tykkäävät.

talvi2012 351Yksi päivä otin kuvaa tuosta linturokon vaivaamasta talitiaisesta. Aika pahalta tuo paise näyttää. Raasu.

talvi2012 344

talvi2012 347 Sain aivan huippuihanan siemenlähetyksen yhdeltä foorumituttavalta joka halusi päästä eroon siemenistä. Ajattelin, että sieltä tulisi pussi tai pari kesäkukan siemeniä, mutta sainkin monta kymmentä pussia mitä ihanampia siemeniä! Löytyy leijonankitaa, tähtilobeliaa, samettikukkaa, villasormustinkukkaa, kitavaulaa, ikiviuhkoa, sinitähtöstä, kaliforniantuliunikkoa, ahkeraliisaa jne... Nyt sormet syyhää päästä vielä kylvämään jotain!

2 kommenttia:

  1. Ja eiku kylvämään! Voi tinttirukkaa! Sääliksi käy.

    VastaaPoista
  2. Eilen kylvin kiinanasterit :) Katsotaan nyt miten paljon pystyy kylvämään että riittää ikkunatila ja hermot pitää kissat poissa kylvöksistä :D

    VastaaPoista