keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Taimipuuhasteluatalvi2012 354
Kylvöavustaja.
talvi2012 352
Tomaatit.

Eilen jatkoin puuhastelua taimien kanssa! Osa tomaateista oli venähtänyt jo pituuttakin jonkin verran. Istutin ne nyt omiin ruukkuihinsa (olivat 3 tainta/iso raejuustorasia) ja laitoin vartta reilusti myös mullan sisälle. Nyt ne on ikkunalla hyvässä ojennuksessa. Yläkerran työhuoneen taimihylly pursuaa taimia. Parhaiten voivat pelakuut, jotka ovat kovasti terhakoita, eivätkä ole kasvattaneet tuhottomasti vartta. Kylvin myös kiinanasterin siemeniä. Saa nähdä mitä niistä tulee. Mietin noita idänunikkoja, olisiko viisainta kouliessa laittaa niitä useampi per ruukku, että ainakin joku selviytyisi taimeksi saakka? Ne ovat vielä pieniä, ei tarvitse ihan vielä koulia. Samettikukat siirsin myös omiin purkkeihinsa. Kyllä tästä hyvä viidakko tulee!

Karvaisia kylvöavustajia hyrrää myös paikalla kun puuhataan mullan kanssa. Eilen tosin sain ihan kivasti puuhata itsekseni tuolla kylpyhuoneen puolella.

Ollaan puuhasteltu tällä viikolla kaikkea hauskaa isännän kanssa. Koitettu saada ajatuksia pois ikävistä jutuista ja keksiä jotain uutta. Käytiin katsomassa taidenäyttelyä ja kirjastossa, kaupoilla ja elokuvateatterissa, jossa ei olla ennen käyty. On ollut mukavaa. Tänään mennään lounaalle yhteen kivaan paikkaan ja pyöritään vielä lisää. Tavoitteena olisi myös rakennella sitä kanalaa lähiaikoina! Yksi tuttava on luvannut kysellä kanoja, joten saattaisi hyvinkin olla ajankohtaistakin piakkoin tuo kanalan perustaminen! Voi kun tuo kevätkin nyt tulisi jo! Yllätyksenä isännälle olen järjestänyt perjantaiksi vierailun kanalaan! Se on jonkun yksityisen ihmisen pienkanala, josta en oikeastaan tiedä kovinkaan paljoa. Ilmeisesti siellä pitäisi olla viiriäisiä myös. Kuitenkin tosi jännää ja kivaa mennä käymään! Uskon, että isäntäkin tykkää ylläristä :)

Eilen oli sen verran lämmintä, että käytiin pesettämässä auto. Viime kerrasta onkin ihan luvattoman kauan. Niin jaskainen olikin, että jo olikin korkea aika pestä se. Tuli hyvännäköinen taas hetkeksi. Jos pakkaset pysyy niin ajellaan puhtaalla autolla vähän pidempäänkin. 

Mukavaa viikonjatketta ihmisille!

2 kommenttia:

  1. Onpa hienot taimet! Ikävän näköinen patti tuolla tintillä aiemmassa postauksessa *auts*.

    VastaaPoista
  2. Kiitos äippä ja joo, tintti on vähän parka :/

    VastaaPoista