torstai 28. maaliskuuta 2013

Väliaikatietoja elämästä

Oli pakko lisätä tuollainen ihana nappi sivulaitaan, Tee se itse-ideoita puutarhaan. Nyt kaikki sieltä napsimaan parhaat ideat omaan puutarhaan! Kiva blogi, kannattaa vierailla. Lisäilin myös kissojen kuvat sivupalkkiin. On vähän mielessä pieni ulkoasun uudistus täällä Pellonperän emännässä, jahka tässä intoutuu.

Olen lähdössä pääsiäiseksi Itä-Suomeen, tänään viimeinen työpäivä ja sitten onkin pitkä pätkä vapaata. Mukava lähteä taas vähän reissuun ja nähdä taas sukulaisia, kummipoikaa jne. Mukavaa on. Isäntäkin lähtee omille reissuilleen, meille tulee kissavahti. Vähän jännittää miten se sujuu, vaikka uskon että hyvin. Meillä kun omat kikkansa kissojen kanssa. Kissojen ruokinta ei ole niin helppoa, että heitetään vain sapuskat nenän eteen ja kaikki syö kiltisti sopivan määrän. Ei sinne päinkään. Jos ei pidä varaansa, Nukka käy varastamassa kaikki sapuskat suoraan mikrosta ja juoksee ympäri pirttiä veriset lihanapalat suussa. Se on pahin skenaario.

Ovikello soi puolisen tuntia sitten. Ihmettelin, että kuka siellä nyt taas on. Ihmeen paljon on käynyt erilaisia kaupustelijoita, Jehovan todistajat tietysti jo pariin kertaankin, huonekalumyyjää ja ikkunaremppaa on tarjottu sun muuta. (pitäiskö hommata iso koira pihaan...) Mutta tänään oli ovella nuohooja ja nyt se jo onkin pannuhuoneessa huristelemassa. Mukavan oloinen kaveri, jutteli ummet ja lammet talon lämmityksestä ynnä muusta. Tuleepahan tämäkin homma hoidettua.

Olen koettanut kirjoittaa runoja oikein melkein tosissaan. Aion osallistua runokilpailuun. Kyllä niitä syntyy, pikkuhiljaa. Ongelma on lähinnä siinä, mitkä kelpuutan. Katsotaan miten käy! Kiva kuitenkin kirjoittaa runoja pitkästä aikaa.

Minulle on syntynyt uusia unelmia! Se tuntuu aika jännältä. Luulin, ettei niitä enää tulisi lainkaan, mutta niitä on tullut ja tulee lisääkin. Nyt on pieni ajatus jonkinlaisesta lyhyestä periodista ulkomailla isännän kanssa. Uusi unelma, katsotaan josko se toteutuisi, jos ei tänä kesänä niin ehkä tulevana kesänä.

Olen jatkanut juoksuharrastusta! Nyt olen juossut 8 kertaa yhteensä ja jo kaksi kertaa olen jaksanut juosta kokonaan lenkkini. Siinä on mennyt n. 20 min. Ehkä ensi kerralla voin jo pidentää matkaa hiukan. Tuntuu aika hienolta, että jaksaa juosta ja kehitystä on tapahtunut jo aika nopeasti.

Nyt meinaan keittää kahvit ja mennään isännän kanssa juomaan ne ulos. Aurinko paistaa ja lumi sulaa kohisten. Eilen levitin tuhkaa tuohon etupihalle saunan pesästä. Aika nopeasti aurinko tarttui tummaan ja alkoi sulattaa. Saa painua sitten ravitsemaan maata kun lumet on sulaneet. Kevät <3

6 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta linkistä tee-se-itse-puutarhaan; oli pakko heti käydä katsomassa! Runoja minäkin olen ikäni rustaillut, mutta ei niistä ole sen valmiimpia vielä tullut, että voisi julkaista. Mielelläni lukisin sinun runojasi! Oikein ihanaa pääsiäistä ja hyvää matkaa Itä-Suomeen!

  VastaaPoista
 2. Hitunen: tuolla Talvipuutarha-blogin puolella on enempi runojani. Käy sieltä lueskelemassa :) En tiedä tuleeko niistä minunkaan runoista valmiimpia, mut koitanpahan silti onneani puolivalmiilla! Kiitos ja hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Haaveita pitää aina olla! Mites kisut ja talo sekä piha, jos lähdette pidemmäksi aikaa ulkomaille? Aurinkoista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Onnea runokilpailuun. Nuo kissakuvat ovat mainioita. Nukan kuvassa on hyvä ilme, mutta erityisesti pidin Nekon kuvasta.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Itä-Suomeen <3
  Hyvä kun osallistut runokilpailuun!

  VastaaPoista
 6. Kukkaiselämää: elättelen toiveita, että kissat saisi anoppilaan, taloa voisi joku käydä katsomassa pari kertaa reissun aikana :) Katsotaan nyt! Savea ja papuja: kiitos! Kissat on kaikki kyllä ihan omia persooniaan kaikki! Markka: tänks juu :)

  VastaaPoista