torstai 1. elokuuta 2013

Hillonkeittoa

Tänään sain aikaiseksi keitettyä hilloa mustaherukoista, joita on tässä parin päivän aikana isännän kanssa poimittu. Paljon ei ehdi töiden jälkeen väsyneenä, joten hiukan stressiäkin on marjoista pukannut. Onneksi ystävät on käyneet vatuilla ja huomenna tulee taas yksi, eivät mene ihan hukkaan nekään. Ollaan tietysti niitä itsekin poimittu ja samoin isännän porukat.

Kävin töitten jälkeen hakemassa kaverilta vähän lasipurkkeja. Kiva kun on ystäviä, joiden aarrekätköistä löytyy kaikenlaista. Ei tarvinnut ostaa lasipurkkeja :) Tänään sitten laitoin 4 l mustaherukkaa kattilaan, joukkoon tiraus vettä, hunajaa, rommia ja hillosokeria! Toivottavasti hillosta tuli hyvää. Uunitin lasipurkkeja ensin ja keitin kansia. Tällä kertaa valelin purkit ja kannet Atamonilla. Nyt saa kellarin hyllyille täytettä! :)

Väsymys on aika massiivista. Iloitsen tulevasta viikonlopusta, koska voimaa ei olisi ollut jäsenissä yhtään enempää puristettavaksi. Rukoukseni on, että jaksan tämän elokuun ja sen jälkeen helpottaa fyysisesti, tiukentuu henkisesti. Pieni toiveeni on, että ehtisin joku päivä kokea vielä kesäjuttuja. Rentoutumista. Aurinkoa. Ehkä vettä. Sitä vaan toivon. 

Hyvää yötä, Jeesusmyötä.

2 kommenttia:

  1. Marjojen kanssa on täälläkin touhuttu. Vielä on ollut vapaata, mutta rahatonta. Ahdistaa kyllä jo valmiiks vähän töihin meno taas:(
    Onneks on vaan sijaisuuksia, että voi pitää vapaata välillä, muuten olis ihan poikki.Voimia sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sesse: jotenkin se lohduttaa kun muitakin ahdistaa töihin meno... Oon päättänyt yrittää asennoitua paremmin työhöni. Sitä ei ees oo niin kauheen paljoo, jää enempi vapaa-aikaa. Pitää hakee positiivisia puolia. Rahattomuus ei ole kivaa sekään :/ Voimia sinnekin <3

    VastaaPoista