sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kasvimaa keväällä ja loppukesälläkesä2013 035
Kasvimaa alkukesästä.


kesä2013 196
Kasvimaa kesän lopulla.

Oli pakko kaivaa arkistoista vielä kuvat kasvimaalta vertailun vuoksi. Harmi, etten sattunut ottamaan kuvaa vielä myöhäisemmässä vaiheessa kesää, sillä maa-artisokat olivat vieläkin isompia (ja kukassa parasta aikaa) ja kaikki muukin vielä rehevämpää. Silloin kun kylvin siemeniä kasvimaalle mietin, että oho, mihinkäs tuokin pieni siemen tipahti ja mahtoiko se edes mennä maahan. Oli olo, että mahtaako täältä oikeasti nousta yhtään mitään. Mutta nousihan sieltä ja vielä varsin onnistuneestikin :) Ensi keväänä sitten taas intoa puhkuen näihin hommiin, kylvämään, kasvattamaan yms.


Pelakuut :)
Tässä vielä piristyskuva, jonka näppäsin kännykällä. Otin pelakuut sisälle talvehtimaan ja mikä ihana väripläjäys ikkunalla! Tässä saa jo väriterapiaa kun näitä katselee!

2 kommenttia:

  1. Keväällä näyttää kasvimaa niin onnettamalta, että laittaa siemeniä vähän enemmän varmuuden vuoksi. Sitten alkukesästä sadattelee ja harventaa rivejä, jotka ovat aivan liian tiheään kylvettyjä. Tuntuu, että niistä jotka on kylvänyt liian tiheään, kaikki itää. Taas väljästi kylvetyistä itää vain osa, niin että riviin jää liian isot aukot.

    VastaaPoista
  2. savea ja papuja: näinhän se on! Mut jokatapauksessa, jotain sieltä nousee kummiski. Jos ei muuta niin rikkaruohot ;)

    VastaaPoista