tiistai 10. joulukuuta 2013

Lisää havaintoja

- joulukuista olomörköä voi lievittää raapimalla kissojen pehmeitä massuja ja painamalla korvan kissaa vasten ja kuuntelemalla hurinaa. Ehkä myös työntämällä nenää kissan naamaa kohti, jolloin usein tarjolla on tuohon ulokkeeseen kohdistuva pusku
- siskot on hyviä olla olemassa. Erittäin hyviä.
- joskus on kiva shoppailla jotakin kotimaisten käsityöläisten tekemää, kuten vaikka kivoja hiusdonitseja 50 snt kpl
- kun maha on ollut kipeänä monta päivää, osaa olla kiitollinen siitä, että voi syödä salaatin ja croissantin
- joskus on hyvä olla täysin rehellinen ja sanoa suoraan ja kaunistelematta miten paskalta tuntuu ja tirauttaa itkut. Sen jälkeen ei välttämättä tunnu enää niin jaskalta.
- suklaa parantaa aika monta sydänsurua ja murhetta. Esim. joululahjaksi saatu valkosuklaa mustikoilla. Nam.
- lukeminen on erittäin mielekästä ja levosta käsin tapahtuvaa tekemistä, jossa siis yhdistyy sekä lepo, että tekeminen
- joskus voi olla tarpeen koota vanha porukka kasaan, pelata zombienlahtauspeliä ja nauraa rätkättää epäonnistumisille ja onnistumisille ja pelata vaan

6 kommenttia:

 1. Kissat on niin hyviä lohduttajia ja olon rentouttajia :) Mukavaa päivää!! Olipa teillä eläimellistä menoa tuolla ruokintapaikalla!

  VastaaPoista
 2. Hyvin sanottua tuo olomörkö ;))) En tiedä miten tästä selviää, kun ei ole edes karvasia massuja :D

  VastaaPoista
 3. Sesse: kaikki karvaiset ovat ja toiset jopa karvattomatkin hyviä lohduttajia ;) Emilie: voi ei, sitten pitää ammentaa jostain muualta ;) Tai mennä jonkun luokse, jolal on karvamassuja!

  VastaaPoista
 4. Mörköjä on näemmä liikkeellä enemmänkin... nimim. haluaisin mennä sohvannurkkaan piiloon Nikin viereen enkä elää aikuisten elämää ja käydä töissä ja hoitaa muita ikäviä ja vaikeilta tuntuvia velvollisuuksia.

  VastaaPoista
 5. Tiina <3 Aikuisten velvollisuudet sucks, sohvannurkka, suklaa + karvaötökät rocks. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Heips, eksyin sattumalta ja monen mutkan kautta kivaan blogiisi, ja tämä kirjoitus oli mielestäni tosi osuva :) Omat kattini asustavat tätä nykyä maatilalla tuhansien kilometrien päässä, ja sitä puskemista, hurinaa ja rapsuttelua on ikävä... :(
  Siskoista tosin en tiedä mitään ja suklaan otan mieluummin tummana kuin valkoisena, mutta muuten oli kyllä hyvät oivallukset!

  Hyvää Joulun odotusta :) terkuin Terhi

  VastaaPoista