torstai 19. joulukuuta 2013

Valmisteluja

Joulu tulee! Tiesittekö, että suklaa maistuu parhaalta kun sitä syö nälkäänsä. Testasin juuri äsken.

Tänään laadittin joulun toimintasuunnitelma isännän kanssa. Hyvältä näyttää! Tähän päivään sisältyy piparitaikinan tekoa, pyykin pesua ja vähän askartelua. Kaupassakin käytiin hakemassa ne sapuskat, mitä saattoi hyvillä mielin ostaa jo nyt. Siivous jätettiin suosiolla lähemmäs aattoa (kissaperhe...) että olisi sitten siistiäkin aattona. Kuusi uupuu vielä, eikä ole oikein suunnitelmaa mistä sitä lähtisi hakemaan. Suht stressittömästi tarkoitus kuitenkin tätä joulua suunnitella ja aattoa kohti edetä. Muutamia paikka on vielä käymättä, jonne viedään joulutervehdys, mutta vielä on aikaa. :)

Otin pienen irtioton ja kävin siskolla kyläilemässä muutaman päivän. Tuli siinä sitten tarkasteltua vähän tätä maamme pääkaupunkia ja käytyä joulumyyjäisissä ja nähtyä muitakin sukulaisia yllättäen. Oli mukavaa.

Rentoja joulunaluspäiviä sinne!

4 kommenttia:

  1. Siitä on nautinto kaukana, jos hirveästi kasaa itselle joulutekemisiä. Perinteitä on mukava noudattaa, mutta kannattaa niissäkin harrastaa karsimista, jos niistä saa stressin. Tähtään joulunautintoon - en joulustressiin...

    VastaaPoista
  2. Niin, mikä kenelleki on rentoutumista. Toiset tykkää siivota :D Paras tehdä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu :) Stressitöntä joulunaikaa!

    VastaaPoista