perjantai 24. tammikuuta 2014

KahaveelleMäärätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen äärellä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.
Tina's blogista tuli kahveekutsu. Pitihän siihen vastata, joskaan en tälläkertaa kuvin. (näyttää muuten vähän houkuttelevalta tuo viineri tuossa kuvassa...nom. ps. herkkulakko on pitänyt yhtä pientä kakkusortumista lukuunottamatta) 

1.Mikä on sisustustyylisi?
- lainaten muuatta vaatemerkkiä "No style is my style", eli mitään tiettyä linjaa ei tässä pirtissä noudatella. Tykkäisin, että meillä olisi enemmän vanhoja huonekaluja ja että osaisin sisustaa rohkeammin väreillä.
2.Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
- olohuoneeseen, siellä on suhteellisen yhtenäistä harmaata + hopean väristä teemaa.
3.Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
- en mihinkään, sillä poden usein huonoa omaatuntoa lähes kaikista (jopa tarpeellisista ostoksista) joten kivun kautta! Jos pitää jotakin nimetä, niin varmaan jättimäiseen kissanraapimapuuhun.

4.Mihin käytät paljon rahaa?
- kissojen raakaruokaan ja hyvinvointiin. Tänään hujahti 50e sapuskoihin + öljykuuriin. Sillä sitten kyllä mennäänkin taas pitkän aikaa eteenpäin.

 5. Mistä onnesta unelmoit?
-  no en varsinaisesti usko "onneen" vaan johdatuksiin, mutta ehkä tällä hetkellä pönttöuunista olohuoneen nurkkaan, puulattioista pirttiin.

 6.Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
-  huonoin "sallimus" olisi varmaan talon palaminen tai vakava sairaus

 7.Missä asiassa olet tunnollisin?
- kissojen hoidossa, työni tekemisessä
 8.Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
- annan helposti anteeksi, enkä ole pitkävihainen, mutta jos pitää valita jokin tietty erhe, niin sanotaan vaikka myöhästymisen
9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
- tällainen helppo kysymys perjantai-iltaan... Vaikea määritellä parhainta ominaisuutta, mutta mennään linjalla rehellisyys
10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
- luotettavuusRykäisen kahvikutsun eteenpäin Markka-aikaan, Ilo-Elää blogiin, Hituselle, Nettimartan pihapiiriin ja Reetan kotiin. Olkaapa hyvät!

1 kommentti:

  1. Kiitos kahvikutsusta! Kahvit nautittu kuvien kera.

    http://nettimartan-pihapiiri.blogspot.fi/2014/01/kahvipaussi.html

    VastaaPoista