lauantai 4. tammikuuta 2014

Lumeton lauantai, siivousoperaation aloittamisen sula mahdottomuus, herkuttomuutta jne

Lauantai. Kello on miltei kaksitoista ja tuntuu, ettei ulkona päivä ole edes valjennut. Vaadin lunta ja SASSIIN! Eihän tämä ole talvi eikä mikään. Karhut heräilee talviunilta, sammakot pomppii teillä ja matoja nousee sulasta maasta tammikuussa. Sain ystävältä lainaksi lumikengät, sillä haluan koittaa lumikenkäilyä. No... nyt tarvitaan enää sitä lunta! Tuleeko sitä ollenkaan?

Nyt kun taas nämä vähän tervellisemmät elämäntavat on olleet tapetilla niin jatketaan aiheesta. (viikko herkkulakkoa mennyt! Ihan hyvin on pärjäilty, tänään saa herkutella luvan kanssa, mutta taas huomaan saman ilmiön minkä viimeksikin: ei tee mieli makeaa. Sokerivieroitus siis toimii.Aion kuiteskin maistaa vähän piparisuklaata. Ehkä. Jos rupeaa tekemään mieli.) Olen tehnyt makeannälkään (tai tänään ihan aamupalaksi ruisleivän kanssa) muutaman kerran smoothieta. Peruspohjana käytän purkillista rahkaa, siihen voi sitten soveltaa marjoja, hedelmiä, jauheita, leseitä yms. Tänään tuli laitettua rahkaa, mustikoita pakastimesta, leseitä/marjarouhetta, pikkunen turaus lucuma-jauhetta, vettä, banaaninjämät, hunajaa ja vähän intiaanisokeria. Olisin ehkä korvannut veden maidolla, jos sitä olisi sattunut olemaan, mutta ei ollut.

Olin tuossa pienellä lomareissulla vielä ennen kuin työt alkavat. Tuli nähtyä ihmisiä ja oli jees. Nyt kotosalla pitäisi aloitella tässä siivousoperaatiota. Joulukoristeet on jo matkanneet yläkerran työhuoneeseen saakka, vielä vinttiin asti kun jaksaisi. Imuri pitäisi ottaa kauniiseen kouraan myös ja laittaa pyykkikone laulamaan. Niin ja sulattaa pakastin. Siinäpä sitä puuhaa tälle päivälle.

Kivaa lauantaita kaikille :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti