keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vähän päivässä, paljon viikossa :)

Mielenterveys on pelastettu: sain kirjastosta aivan uutukaisina ja ihka ensimmäisenä Valtaistuinpeli kirjasarjan kaksi ekaa pokkaria (ah niin uusia ja vasta päällystettyjä!) ja muuta aivojen nollaus kirjallisuutta! Jee.

Työkaveri sanoi taikasanat pyöräillessämme töistä kotiinpäin: pitää vaan joku yks juttu tehdä päivässä. Niinhän se on, vähän päivässä, paljon viikossa. Sain kantattua talon päädyssä olevan kukkapenkin reunan ja perkailtua rikkaruohot pois. Tuli hyvä mieli siitä.

Myrtti sai eilen ISON hiiren ja sinne se vaan upposi. Aina se on yhtä ihmeellistä miten niin pieni kärmeksen pää voi vaan avautua niin suureksi ja nielaista ison hiiren. Nyt hän köllöttelee kiven alla ja sulattelee sapuskaa tyytyväisenä.

Tsekattiin tänään pikkukanien sukupuolia ja nyt näyttäisi kyllä siltä, että kaikki kanit olisivat naaraita! Sehän olisi kyllä hitsin hyvä uutinen, sillä ne voivat eleillä vaikka kaikki laumana ja häkkitilaa jää enemmän tuleville poikasille. Kaikki poikaset olivat reippaita, niiden kynsiä leikattiin tänään ja katsottiin hampaat ja sukupuolet. Varsin tomeraa sakkia ovat. Kanit ovat nyt viisiviikkoisia ja kasvavat huimaa vauhtia!

Kasvihuonekin sai tänään taas kaksi tomaatin taimea lisää. Toivotaan että satoa tulee. Lupaan kuvia jahka jaksan, ehdin, viitsin jne.

Tsemppiä itse kunkin loppuviikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti