perjantai 7. marraskuuta 2014

Lunta (tupaan?)

Tänä aamuna 7.11.2014 näytti tältä ikkunasta katsottuna!
Jee jee jee jee! Lapsenomaista riemua siitä faktasta, että eilen illalla jo alkoi lumituisku, jota kävimme yökävelyllä isännän kanssa ihmettelemässä. Aamulla oli maa valkoinen ja ihana valoisuus pilkotti ikkunasta kun aamu-unisilla silmillä pihalle katselin. Pidän lumesta ja siitä valoisuudesta mitä se tuo muuten niin pimeään aikaan. Jee! Joku kyynikko sanoisi, että se sulaa pois kohta, no niin sulaakin, mutta meillehän on vain tämä hetki annettu ;)

Muutama päivä sitten näytti vielä tältä...
Pihlajat näyttävät kauniilta kun lehdet on poissa ja marjatertut painavat oksia alaspäin. Vielä hienommalta näytti eilen illalla kun marjojen päälle oli satanut lumikuorrutus!

Sisällä oli tällainen valoilmiö näkyvissä.
Sisällä olen vähän poltellut kynttilöitä. En kovin paljon, koska kissat ja kynttilät ei välttämättä ole kovin hyvä yhdistelmä. Ostin kyllä yhden kauniin roikkuvan lyhdyn, jossa on turvallista polttaa tuikkuja.

Uunissa on kanipataa ja valkosipuliperunoita. Siitä ehkä enemmän myöhemmin. Illaksi tiedossa kivaa askartelua mukavassa seurassa. Viikonloppu voi alkaa!

2 kommenttia:

  1. MInäkin ihastelin Pieksussa pihlajia kun niissä on marjat ja lumipeite, tosi upeita. Tilhit olivat liikkeellä lauantaina, saattoivat noukkia loput marjat parempiin suihin. Tulis vaan pikku pakkanen ja lunta niin hieman tulisi valoa tähän ankeaan syksyyn.

    VastaaPoista
  2. Räksiä oli hirveesti aamulla pihlajissa. Pari närheä kans näin ja tänä aamuna oli fasaanien ruokintapaikalla orava! Valoa juu kaivattais. Lumi suli pois...

    VastaaPoista