maanantai 1. joulukuuta 2014

Höpinää

Tuli tässä tänään kommenttia, että enkö mä nuku lainkaan, kun tekstiä putkahtelee outoihin kellonaikoihin. Tsekkasin tuon kellon asetukset, (tuolla alalaidassa kommenttien luona näkyy tuo aika) taisivat olla jotain aivan muuta aikaa kuin kotimaista, siitä siis myöhäisiltä näyttävät postaukset. Kyllä meillä nukutaan ihan autuaasti, valvotaankin toisinaan, mutta ei kovin usein pikkutunneille ;) Tiedoksenne!

Näin meillä katsotaan telkkua.

Nyt tämä pimeys alkaa vaikuttaa niin, ettei tahdo saada mitään aikaiseksi. Pidän itseäni aika toimeliaana tyyppinä ja tylsistyn äkkiä ellei ole jotain puuhaa. Jos ei muuta, niin alan siivota tai häärätä kodin eteen tai järjestellä juttuja. (vois luulla, että meillä olisi juuri siksi siistiä, mutta ei meillä kyllä ole...) Nyt sitä vaan tulee istuttua koneella ja tuntuu työläältä tarttua mihinkään hommiin. Kaikenlaisia jouluvalmistelujakin olisi mutta kun... Toisaalta en aio ottaa ressiä, koska en halua ressijoulua. Lumi tule jo ja valaise meitä!

Yritä näistä sitten ottaa kuvia...Pupanat kasvaa.

Neko odottaa joulua...(ja kinkkua)

Niin siinäpä se kysymys, joulukinkkua vai ei? Luomukinkku taitaa olla sula mahdottomuus, koska sitä ei tahdo saada täältäpäin. Olen taas liian myöhässä kyselyineni. Toiseksi luomukinkun hinta. Ja onko niitä syöjiä sitten... Isäntä tekaisi tänään Key lime pien eli limettipiirakan. Tuon Floridasta kotoisin olevan herkkusen. Oli kyllä varsin makea ylläri. Hyvä, mutta tosi makea. Nyt taas fiilis, että tarvitsisi vähän liikkuakin eikä vaan keskittyä syömäpuoleen...

Ja syömisestä puheen ollen, menenkin tästä voikkarille...

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus tuota alimmaista kuvaa, jossa Neko poseraa kynttelikön vieressä :)

  VastaaPoista
 2. ^ Suklaalevysoitin: kerrankin sattu oleen känny siinä hollilla ja sekunnin jopa kissakin pysyi paikoillaan :) Joulukorttiainesta tuo kuva kyllä on :)

  VastaaPoista
 3. Nekon kuvasta tulis tosi söpönen joulukortti. Telkkua pitää aina katsoa siten, että mahdollisimman monta karvakaveria on joukossa. Kinkku pitää olla, näin ainakin meillä. Muuten ei hössötetä joulua, suhtkoht kaikki ostetaan valmiina, meitä kun on vain 2 aikuista perheessä.

  VastaaPoista
 4. ^ Nettimartta: mietin juu, että joulukorttiainesta tuo Nekon kuva :) Kummasti ne kissat hakeutuu siihen sohvalle tai läheisyyteen jos joku ihminen siihen parkkeeraa! Meilläkin kahden aikuisen talous, siksipä ruokapolitiikka mietityttää ettei ihan vallan syömiseksi koko joulu menisi.

  VastaaPoista