torstai 15. tammikuuta 2015

Jees!

Kirppislöytö 10e. (no ei tuo akka ku tuo poncho!)

Kirppislöytö 3€

Mikkee se siellä nököttää?
Äkänen postaus ennen kuin kiidän töihin. Eilen kirppisreissu oli varsin hedelmällinen. Löysin aivan mahtavan kissimirriponchon 10e. Oli vaan pakko ostaa! Löytyi myös komia kasviskeittokirja 3e. Nyt voin houkutella isännän tekemään mulle kasvisruokaa. Jee!

Yksi aamupvä oli pensaan alla outo möykky. Minä hakemaan kiikarit ja kyttäämään. Ka puppanahan se siellä oli. Ei ollut karannut meidän kanilasta. Oli ihan pörheenä möykkynä lumessa. Sitten kun isäntä lähti, jänis (tai taisi olla rusakko kun ei ollut valkea?) pomppi tuijan taakse ja sieltä paniikissa juoksi kaksi fasaania muualle. Sitten se jäi tuonne tuijan tuntumaan joksikin aikaa. Nuhru kyttäsi sitä ikkunasta. Mitähän lie olisi tehnyt jos olisi päässyt nuuhkaisemaan :) Hih.

Kiva fiilis kaiken kaikkiaan. Olen saanut voimaa ja notkeutta venyttelystä. Hieno fiilis kun veri kiertää eikä ole koko vartalo täysin krampissa. Alkaa tuo hartiajumikin olla historiaa. Aurinko paistaa ja ulkona näyttää kivalta. Kohta kivojen oppilaiden pariin. Elämä on aika jees!

7 kommenttia:

 1. Metsäjänikset on vielä valkoisia, eli rusakko-rötkäles se on. :) Ne muutenkin tulee harvemmin pihaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä mäkin tuossa tutkailin, että rusakko olis. Tässä taajamassa niitä onkin näkynyt iltaisin/öisin tuossa tiellä ja jälkiä on runsaasti pihamaalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo samanlainen ku sullakin siellä edellisen kämpän tietämillä :)

   Poista
 3. No mikälie pupsihan se siellä! Meillä asustaa tässä kanssa joku vastaava jötkylä ja on kyllä niin iso, että pari kertaa säikäyttäny kunnolla, kun hän on vierestä lähteny karkuun juoksemaan. Kissiponcho on kyllä hieno!
  -Kurppa85 ;D

  VastaaPoista
 4. Whah! Kiitos kommentista Kurppa85! :D Tunnistin nimimerkin! Joo kato, hyvä paisti siitä, jallitat sen ansaan. Mä rupesin kattoo tuota ponchoo tarkemmin ja lähetin äitille lähikuvaa kännyllä ja kysyin, että "ei kai nää kissit oo sun mielestä kakalla tässä?" Repesin totaalisesti ku tajusin, että tuo istuma-asento on aika lähellä kissojen kakkima-asentoa! Buahaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, kissit skeidalla! Todellinen LÖYTÖ :''DD
   Rusakkopaistia siis tiedossa kun ensi kerran nähdään ;)
   -Kurppis

   Poista