sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Mystinen K-K hillo ja Nukan luritukset

Missä! Missä! Missä?

Mikä! Mikä! Mikä?!

Täh? Täh? Täh?

Tuo kuvissa esiintyvä karvapaavali aiheuttaa meille jälleen harmaita hiuksia. Taas on ilmeisesti jonkin sortin stressireaktio menossa ja pari pientä pissaa on löytynyt sieltä täältä. Kerran jo tutkitutettiin, ettei kyse ollut tulehduksesta (syksyllä kun tarha meni kiinni tuli pissoja) joten epäilen, että nyt sama juttu. Päästin kissat joulun tienoilla tarhaan yhtenä päivänä. Luulen, että se ei ollut yhtään hyvä idea. Nyt kissat ovat taas hinkuneet tarhaan, mutta en ole päästänyt pakkasilla ja tietysti tästä on vedetty herne neppuun. Toivon HARTAASTI, että tuo pissailu loppuu todellakin pian, en nimittäin yhtään tykkää listojen alle valuvista ohilurituksista. Kuka ne sieltä siivoaa...? Tai muovimaton alta. Usch! Tietysti pakko kuskata kolli ellin tykö, ellei oireilu helpota. Nyt koitetaan taas lievittää ressiä, keksiä aktivointia sisällä ja toivoa parasta. Etikkapullot on tanassa ja rätit esillä. Tätä samanlaista oireilua siis on ollut jo pariin otteeseen ja joka kerta on otettu näyte rakosta ja todettu, että tulehdus se ei ole, eli henkistä. Suhtaudun erittäin suurella vakavuudella ohipissailuun, enkä usko mielenosoituksiin. Yleensä syy on terveydellinen. Tulehdus tai stressi. Haluaisitko itse sairastaa pissatulehdusta pitkään, ilman että saisit siihen lääkekuurin? On nimittäin aika kivulias ja ikävä vaiva, saati sitten kissalla joka piilottaa kipunsa pitkään. Seuraan tilannetta.

Rentouttava tuokio kera karvan ja kahvin.
Huomenna jatkuu työt ja loma loppuu, vihdoinkin! Voisi melkein sanoa, että innostuneena odotan. Jotain rutiinia taas arkeen ja pääsee mielekkääseen tekemiseen käsiksi. Löysinhän minä lomapäiville tekemistäkin. Tänään on siivottu hartaasti. Intouduin tuon pikkueteisen siivoamaan myös ja sieltä lähti tavaraa ulkovarastoon, vinttiin ja roskikseen. Nyt taas mahtuu ovesta sisällekin vaihteeksi. Siivosin myös meikkilaatikon: sanonpahan vaan, että sekin olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten! Paljon vanhentuneita meikkejä (meikkaan aika harvoin) tai vääriä sävyjä, sellaisia mitä ei tule käytettyä. Roskiin lensivät. Kummasti tuli tilaa taas ja löysinpähän tukkapompuloita aimo määrän mystisistä paikoista, jonne ne tuppaavat katoamaan. (halusitte varmaan tietää tämän palavasti...) 

Mystinen K-K hillo!

Postasinkin edelliseen, että marjat alkaa loppua pakkasesta. Hain kellarista mystistä K-K hilloa. Arvatkaapa mistä se on tehty? ;) Korkki oli törkeän tiukassa ja hillo oli hyvin säilynyttä, vaikka on 2013 vuoden hilloa. Olen sitä mupeltanut rahkan ja puuron kanssa. Sokeriahan siinä on, mutta eipä ole mitään lisäaineita tai myrkkiksiä. Itse olen hillon tehnyt!

Nyt lähden iltatoimiin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Hei! En tosiankhan halua ja vielä ikävämpää se on kissallesi. Toivothan että kissasi saa apua vaihvansa.

  VastaaPoista
 2. Mulla alkoi kissat merkkailla mihin sattuu kun ne stressasi koiranpennun tullessa taloon. Todella rasittava vaiva!

  K-K hillo kuulostaa ihan karviais-kaneliomena hillolta! :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että nukkiksen liruttelu loppuu pian :(
  Veikkaan kurpitsa-karviais-hillo, näyttää herkulliselta,nam.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan joo, että Nukkiksen pisuttelu loppuu. Kiitos myötätunnosta! Otin yhden hiekkiksen lisää käyttöön. Kissojen pissavaivat voi olla kiinni tähtien asennosta! Hillo oli ihan vaan kesäkurpitsaa! Erittäin hyvää sellaista. Suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Minä olisin veikannut karviais-karria, paitsi että karri ei ala koolla.

  VastaaPoista
 6. Voi suloinen Nukka minkä teet :( Liruttelu on niin ärsyttävää, meillä yksi entinen kissa teki sitä....

  VastaaPoista
 7. Keskeneräinen ;) Sesse: niinpä! Emännän hermoja kyl koettelee... Nyt ei haise missään nenään, mutta pitäis jaksaa kiertää kämpän reunat ja tutkia onko jossain liruja.

  VastaaPoista