tiistai 27. tammikuuta 2015

Pesulan henkarin uusi elämä ja lintubongaus


Yksi käyttötarkoitus lisää pesulan henkareille!
Mun kaunistuksia.

Kuvista tuli vähän kökköjä, mutta kyllä niistä idean hoksaa. Minulla on aika paljon korviksia, koska en osaa kamalasti käyttää koruja, mutta korviksia käytän melkein aina. Tykkään näyttävistäkin korviksista ja erityisesti riippuvista. Piti sitten saada korvikset jotenkin kivasti esille ja käyttöön uudessa vessassa. Siinä minua auttoi pesulan henkari jonka laitoin killumaan pyyhenaulakosta. Toimii! (toki jossain vaiheessa tarvitsen ehkä toisen ja kolmannen henkarin... onneksi niitä on varastossa!) Jos jollakulla olisi hyviä idiksia noiden pesulan hengareiden uusiokäyttöön niin saa vinkata. Olen napannut satsin jos toisenkin metallinkeräyksestä ja henkareita on kertynyt. Niistä toki saa sydämiä taivuteltua, mutta oisko muita helpohkoja ideoita? 

Pikku-Misan alpakkapeitto.

Koska moni bloggari oli osallistunut siihen BirdLifen pihabongaukseen, niin nähdessäni kaksi fasaaninaarasta murkinalla, ajattelin että jos minäkin! Katsoin sitten kelloa ja ryykäsin itseni ikkunan äärelle. Ja sama ilmiö toistui kuin Keskeneräiselläkin, pufff ja kaikki linnut oli tiessään! Yleensä nyt vähintään pari tinttiä aina pyörii tuossa nurkilla, mutta noiden fasaanien lisäksi näin pari harakkaa, ehkä hikiseen juuri ja juuri yhden talitiaisen ja se mustarastaskin pehersi kuusiaidan alla niin, etten voinut olla varma oliko se se vai ei. Kummasti kyllä heti nousi paineet, vaikka kyse ei olekaan kilpailusta, eikä tarkoituksena ole kerätä mahdollisimman paljon lintuja pihapiiriin vaan antaa tietoa sen hetkisestä tilanteesta. Kuiteskin heti tuli fiilis, että noniin, nyt pähkinät laudalle ja porukkaa kehiin! Oiskohan lomakkeeseen voinut bongaajien määrään laittaa kaksi ja mainita, että toinen oli kissa ;)

Alakuvassa Nuhru kuunteli kajareista linnunsirkutusta. Ilme on sen mukainen. Kissa parka ei meinannut millään käsittää että miten se sirkutus voi kuulua niin läheltä, mutta silti lintua ei näy missään. Hih. (halvat huvit meillä ihmisillä...)

Kajareista kuului lintujen laulua :D

5 kommenttia:

  1. Tuo hiilenmusta kissa on sitten hitusen hölmistyneen oloinen! "Mistä se kuuluu...?" :D

    VastaaPoista
  2. Pala pois pesulahengarin "alatasosta" ja talouspaperirullateline on valmis!

    VastaaPoista
  3. Onpa hyvä idea tuo henkari korvistelineenä, taidan kokeilla itsekin :) Ja ihana tuo hölmistynyt kissa! :D

    VastaaPoista