tiistai 17. helmikuuta 2015

Kirpparikierros ja pientä taiteiluakin

Uusin keramiikkatyö uunista ulos. Kuva plopsahti vähän väärin päin, mutta idean tästä saa. "Haaveilija" on työn nimi.

Pakkohan se oli ostaa...

Taulukin on työstössä...

Kirpparilta 100% villaa 4 €. Lämmittää.

Uppeet tyynynpäälliset!
Teinpäs tuossa hankintoja kirppikseltä tänään. Löytyi hauskat aika paksua kangasta oleva tyynynpäälliset mainiolla pinkillä leopardikuviolla. Nehän lähti heti matkaan. Piti katsella vaatteitakin. Ostan nykyisin melkein kaikki vaatteet kirpparilta, joten aikeena oli katsoa jotain aikuinen nainen mä oon- vaatekertaa. Siis järjellistä aikuisen ihmisen paitaa ja mitä minä ostin? Miesten armeijan villapaidan maastokuviolla. No, onpahan ainakin oman näköinen. Ja niin hitokseen lämmin kanilassa siivotessa!

Ainiin, uutisia! Kaksi kaneista lähtee uuteen kotiin tällä viikolla. Jee! Toivotan heille onnea ja pitkää ikää uuteen kotiin. Vähän ajellaan niitä viemäänkin, mutta pitää ottaa lomareissun kannalta. Josko sitä jossain muuallakin kävisi samalla reissulla.

Kaupasta tarttui tuo huoneentaulu mukaan, Cat property laws. Erityisesti tykkäsin kohdasta "If it's in my mouth, it's mine". Viimeinen kohta oli kans sykähdyttävä! Hih.

Nyt aika lähteä kokkailemaan kasvislasagnea isännän kanssa. Viikon jatketta!

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että meitä on muitakin aikuisia naisia, jotka kulkevat enimmäkseen kirppisvaatteissa. Ja mitä siitä, jos ne vaatteet eivät aina ole niin aikuismaisia! Pääasiassa että itse viihtyy ja vaate tuntuu kivalta päällä. Menen huomenna viemään neljä kassillista vaatteita kirpparille ja toivottavasti ei kovin montaa tule takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kierrätys kunniaan :) On ollu ihanaa kun täällä vähän viileessä talossa ei tarvi palella kun on kunnon villapaita! Oho, paljon olet sinäkin vaatteita karsinut. Minulta lähti sentään vaan kassillinen (ja toinen kassi roskiin kun oli niin huonoa kamaa)

   Poista
 2. Löytöjä! Kivaa kun olet taas maalannut ja muovaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Oon niin salakähmätyytyväinen tuosta lankkupullosta. Olinpa kettu kun sen löysin! On ollut ihana maalailla ja muovailla :)

   Poista