sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sairastuvalta päivää

Pehmee tyyny Nukalla...

Sairaanhoitaja tarkkailee potilasta läheltä...
Tämä viikonloppu on ollut ihan hirveä. Olen ollut kipenä koko viikonlopun. Joku vatsapöpö liikenteessä. Voin kertoa, ettei kyllä ole helpolla päästänyt. Ehkä kipukynnys meikäläisellä on varsin matala ainakin vatsaan kohdistuvassa kivussa, mutta kyllä sitä vain ajattelee, miten esim. vanhukset selviävät tällaisista sairauksista, kun itse kuitenkin (vielä) suht nuori ja terve sairastaessaan on niin piipussa.

Isäntäänkin sama pöpö on iskenyt. Sanoi juuri että olo on kuin kuolleella. Minä lohdutin, että meikäläisellä on niinkuin just olis kuolleista heränny. Se kertonee paljon olotiloista. 

Kissat sai oman hupialueen eteiseen! Jee!
 Ennen kuin tauti iski, saatiin puuhattua eteiseen tämmöinen leikki/oleskelunurkkaus kissoille. Tuossa oli sopiva koukkelo, jossa meillä aiemmin oli iso kukkanen (sille pitää vielä keksiä paikka...) ja tuo hiekkis. Ehdotin sitten isännälle, että tehdään siihen kissoille oma kyttäyspaikka. Yhdistettiin kaksi vanhaa yöpöytää (terkut äipälle, yöpöydät on saaneet uuden elämän!) päällekäin ja laitettiin nuo tasot. Ikkunasta näkee kivasti pihalle ja tietty ylimmällä hyllyllä on pahvilaatikko. Tuo iso karhaka piti alkujaan tulla meidän kanalaan. No kanojahan ei saatu, joten karahka jäi käyttämättä. Nyt se sai uuden elämän raapimispuuna. Meidän kissat tykkää enempi raapia oikeaa puuta kuin köydellä päällystettyä. Siksi tuo on kyllä ihanteellinen. Tasot on kyllä kovassa käytössä tässä pirtissä kissoilla. Tykkäävät nukkuakin omilla tasoillaan. Niitä on täällä työhuoneessakin seinällä. Kissat hakeutuu korkealle mielellään. Sieltä on hyvä tarkkailla tapahtumia.

Neko vaatii nappulaa.
Kummasti antaa taas perspektiiviä tämmöinen sairastelu elämälle. Osaa taas arvostaa ihan erilailla terveenä olemista ja vaikka syömistä! Miten kiitollinen voi olla siitä, että pystyy syömään ja maistaa makuja! Kenellekään en toivo tällaista tautia!!

2 kommenttia:

  1. Paranemista sinne sulle ja isännälle! Nyt on ollut kovaa ja ärhäkkää vatsatautia liikkeellä monessa paikassa, olen kuullut. Sen puoleen hyvä, ettei ole kauheesti nyt sijaisuuksia ollut päiväkodeissa...siellä ne taudit leviää...No, olinhan mä kaksi päivää viime viikolla ja sielläkin sitä vatsatautia oli ainakin aiemmin ollut...mutta kai se olis jo tullut jos tullakseen. Ihania teiän kisut ja kiva oma paikka kissoille!

    VastaaPoista
  2. Hieno hupialue! Paranemisia sinne <3

    VastaaPoista