maanantai 13. huhtikuuta 2015

Huastetta kerrakseen!

Heipsan!

Sain Tanskulta Tuulen henkäys- blogista Liebster Awards- haasteen, jonka tarkoitus on saada näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. Ideana on vastata annettuihin 11 kysymykseen ja laatia itse 11 kysymystä vastattavaksi seuraaville haastetuille. Voikin olla, että olen joskus tämän haasteen jo tehnyt, mutta menköön uusiksi kun en ole hetkeen tämmöisiin haasteisiin osallistunut! Kiitos Tanskulle! 1.Mistä iloitset elämässäsi? - Iloitsen keväästä tällä hetkellä, puutarhahommien tekemisestä. Kodista ja puolisosta, lemmikeistä. Iloitsen myös isännän tekemästä hyvästä ruoasta ja kahvakuulatreeneistä! 2.Mikä ammatti sopisi sinulle parhaiten? Hmm, ehkä jokin eläimiin liittyvä ammatti. Ei tämä puutarhurikaan niin huono valinta ole. Vaikea vastata tähän kysymykseen kun en vieläkään tiedä mikä minusta tulee "isona".

 3.Mitä eläimet merkitsee sinulle? Eläimet merkitsee paljonkin. Omat lemmikit ovat perheenjäseniä, stressiä lievittäviä karvakasoja (toisinaan ne kyllä aiheuttaakin stressiä kun hajottavat jotain tai syövät viherkasvit suihinsa...) ja rakkaita otuksia. Luonnon eläinten tarkkailu on kiintoisaa, näin keväisin varsinkin lintuja on kiva seurailla.
4.Oletko lukutoukka vai Tv.tä tuijottava? No, nuorena luin todella paljon, nykyään luen edelleen mutta vähemmän. Kuitenkin lukeminen on tärkeä harrastus ja aivojen nollausta itselle. Ehkä tarpeeksi kiinnostavien kirjojen löytäminen on muuttunut haasteellisemmaksi vanhemmiten. Tv:tä katson oikeastaan tosi harvoin, nykyään Netflixin kautta sarjat ja leffat. Joskus harvoin tai kun olen yksin kotona katson televisiota.

5.Mikä on parhain puolesi? Öö ää uu. Empaattisuus, ehkä.

6.Jos saisit valita elämässäsi mihin menisit? ( ulkomaille,saareen,yms ) Reissu Lappiin olisi kiva. Kaikki luontokohteet ois ihania, Suomessa kuin ulkomaillakin. Ei ole erityisiä poltteita mihinkään tiettyyn paikkaan.

7.Elämäsi tärkein keskipiste? Huu, onpas syvällistä. Elämäni keskipiste, tärkein asia, on Jumala ja usko Jumalaan. Sen jälkeen tulee perhe.

8.Mikä on elämäsi pahin teko? En kyllä osaa sanoa. Loukannut olen sanoin ja teoin.

9.Oletko luonnossa viihtyvä vai kaupungissa oleskelija? Molempia sopivassa suhteessa, mutta enemmän luonnon helmaan kaipaan kuin vilinään.10.Mitä teet mieluiten vapaa ajallasi? Hoitelen puutarhaa, taiteilen, tapaan ystäviä, paijaan elukoita.

11.Mitä mietit juuri nyt? Mietin, että kissojen ruoka-aika on käsillä!

Ja sitten ne 11 kysymystä seuraaville:

1. Lempivärisi ja perustelut miksi!
2. Mikä eläin olisit, jos olisit eläin ja perustelut!
3. Teetkö hyväntekeväisyyttä, jos teet niin mitä?
4. Teetä vai kahvia vai jotain muuta?
5. Mistä olet riippuvainen vai oletko mistään?
6. Lempikasvisi?
7. Lempi paikkasi kotosalla tai puutarhassa?
8. Sanonta, jota käytät usein?
9. Kolme tavaraa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
10. Mikä on yleellisyys josta et luovu?
11. Mitä kammoat?

Haastan messiin Markan, Taajamafarmarin, Hitusen, Pientilan ukon ja Vihreämmän akkunan.

5 kommenttia:

 1. Kiva,että otit haasteen vastaan,oli mielenkiintoista lukea vastauksesi,paljon on samankaltaista kuin minä oisin vastannut myös,mielenkiintosia todellakin,luonto on tärkeää,niinkuin eläimetkin,tykkään karvakasoista myös,kissat,koirat....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Samankaltaisuutta siis löytyy. Mielenkiintoista lukea toisten vastauksia ja tietysti niitä kysymyksiäkin!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Palataan asiaan pikapuolin.

  VastaaPoista