maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kaikenlaisia projekteja...

Eva II ja Eva I.
 Heippa!

Tänään pöngin pihamaalla töiden jälkeen. Heiluttelin vesuria tuolla ryteikössä, huomenna tulee vielä moottorisaha jelppimään ja toivottavasti tuo ryteikkö saadaan ojennukseen. Tarkoitus on viedä myös nuo kaikki oksakasat ja kaataa jalava. Hui! Tulee varmaan aikamoinen siivo ja autius hirvittää. Onneksi pienempi jalava jää.

Kanttasin myös kukkapenkin ja revin noin triljoona rönsyleinikin alkua sieltä pois. Miten voi olla jo tähän aikaan niin paljon rikkaruohoa?! Kanttaus tekee muuten ihmeitä kukkapenkeille. Ilme siistiytyy kummasti. Pitäisi vaan jaksaa ainakin pari kertaa kesässä tehdä se. 

Yksi projekti...

Tuossa on tuo kivityömaa. Tämä perennapenkki siis jatkui kivijalkaan saakka, mutta siirsin siitä kasvit pois ja paikka on tarkoitus täyttää kivillä. Projekti...projekti! Eli kun tulet käymään, tuotko pari kiveä tuliaisiksi?

Luontopolulta.
Yksi uusi keramiikkatyökin valmistui pihalle. Nyt siellä on Eva I ja Eva II. Kakkoselta vaan halkesi poski vähän poltossa. Harmitus. Ehkä tuo tummaihoisempi espanjatar on vähän lempeämpi. Silmät on vaikeat tehdä keramiikassa ja lasittaa ilman, että niistä tulee kovin pistävät. Tykkään silti molemmista patsaista. Tarkoitus on tehdä lisää päitä pihalle. Ja kaikkea muutakin kivaa.

Nämä portaat oli käyttökiellossa.

Hauskaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti