keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kaikenlaista nousee maasta

Pionit pukkaa ylös.
 Sairastuvalta päivää. Flunssa jatkuu edelleen. Onneksi nyt ulkona sataa, ei harmita niin paljon sisällä oleminen, kuin jos olisi hyvä keli. En kyllä tajua, miten olisin pystynyt olemaan töissä tämän taudin kanssa, kun ei ole ollut kuumetta. Jos vaikka olisi pitänyt tehdä vielä fyysistä puutarhurin hommaa... Viime yönä en juuri nukkunut yskän ja kurkkukivun vuoksi. Toivottavasti huomenna on jo parempi olo. 

Jotain linssiluteita taka-alalla...


Kaikenlaista viherää pukkaa ylös maasta. Voin vain kuvitella, jos tulee lämmintä näiden sateiden jälkeen, miten luonto räjähtää viheriöimään. Nyt jo nurmikko näyttää siltä, että pian saa leikata ensimmäisen kerran! Esikot on kukassa ja kovasti unikot tunkee pihalle, samoin tulppaanit ja kirjopikarililjat. Viimeksi mainitut on upeita, rakastan niitä!

Kukkii jo!


Onneksi sohvalla on kissaseuraa...

Löllötin.

2 kommenttia:

  1. Voi kun kaunista ois pihalla, sinne tekee varmasti mieli. Ainakin sitten kun vähän alat toipua. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie! Todellakin alkaa kypsyttää tää tauti. Tänään on eka päivä kun on ees vähän kohtuullisempi olotila... Onneks ulkona voi hiipparoida kameran kanssa eikä se piha sieltä mihinkään karkaa :)

      Poista