sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus

Rääääh! Taas sataa!

Vettä lorottaa kuin esterin kastelukannusta... ei ees tarhaan pääse...

Juhannuksena on haissut kissanpissa, (Nukan pissailu jatkuu... ) vesi on lorottanut pihamaalla ja sitä rataa. Vaan ehdittiinpä eilisen poudan aikana istuttaa sinne pellolle mistä tuuli repi pressun veks, pensaspapuja, herneitä, sipulia ja salaattia. Salaatit kylvin katetulle maalle. Nyt meillä on tuo "vanha" kasvimaa, jossa kasvaa nyt pottua ja ruohosipulia ja vähän salaattia. Piti enemmän laittaa, mutta eihän sitä ehtinyt. Myrsky repi tosiaan pressun pois ja nyt pellolla oli iso pala "tyhjää", rikkaruohotonta tilaa johon kylvää jotain. Käännettiin maata vähän talikolla ja laitettiin multaa ja sinne vaan siementä kehiin. Aika savista on, mutta pikkuhiljaa kasaan katetta tuonnekin. Yhden kohdan laitoin kuitupellavaa kokeilumielessä. Jos olisi ollut kukkasekoitusta, olisin työntänyt loput tyhjät kohdat niillä. Mutta ei ollut. Tosi tyytyväinen olen silti, että saatiin edes jotain maahan, näytti vähän pahalta. Kesäkurpatkin on kovasti hengissä. Kesäkukat vähän kärsii ainaisesta sateesta, kun ovat taivasalla. Osan roudasin jo suosiolla kasvihuoneeseen. Siellä edes on lämmin. Töissä on saanut pitää tiukasti villasukat ja välihousut päällä.  


Emännän juhannuspuuhat. Witcheriä, jätskiä, kahvia ja keksejä.

Pionit aukee!

Juhannusyön usva nousee pellolle.Ystävä tekee muuttoa ja halusi päästä eroon muutamista huonekaluista. Sisustin niillä työhuoneeni uusiksi :) Kaappiin pääsi maalaustarvikkeet ja muutakin askarrustarviketta. Pöytä on rojuista vapaa ja kutsuu maalaamaan, kirjoittamaan tai näpertelemään jotain muuta. Uusi kiva ilme työhuoneessa!

Uusia huonekaluja työhuoneessa :)

9 kommenttia:

 1. Superihanat pöytä ja tuoli työhuoneessa!! Koskahan alkaa oikeesti kesä?... :( Pitääkö ottaa joku äkkilähtö johonkin lämpimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits. Et sattuis tarvii retroisia nojatuoleja? Kaks ettis kotia! Joo villasukat ja kalsarit jalassa töissä... Ou jee. Tänään olin varmaan ekaa kertaa t-paidalla töissä.

   Poista
  2. Retro ei oo mun juttu laisinkaan. No nyt tarkenee, jes!! Ihanaa :D

   Poista
 2. Kivat kalusteet saitkin! Ja ihana joskus aloittaa puhtaalta pöydältä - kirjaimellisesti. Hyvää keskikesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää kesänjatketta sinnekin :) Tykkään itekin nuista huonekaluista kovasti!

   Poista
 3. Esterin kastelukannusta, hehheh.. :)))
  Onpas upea tuo kaappi!
  Ihania pieniä ovia siinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Ystäväni ei tykännyt kaapista kun ovet ei pysy kiinni. Mua ei haittaa.

   Poista
 4. Ihana työhuone, eli MUN JA LEXAN RESIDENSSI, ettäs tieätte. Ollaan merkattu se (ei se ollut Puustis).

  VastaaPoista