torstai 2. heinäkuuta 2015

Heinäkuun taitteessa

Mooseksen palava pensas kukkii. Valkoinen ja violetti.

Lempikukkani, tähtiputki.

Näitä hommia piisaa...

Unikon silmä!

Enemmän tätä kiitos.

En ole jaksanut päivittää. Kaikenlaista murhetta on taas pukannut. Nimismies Nukka Puustinen on antibioottikuurilla pissailusta ja taas on tutkittu ja mietitty mikä sen pissailun laukaisee. Ollaan tultu siihen tulokseen, että jotain on tehtävä asialle. Nukka etsii nyt siis hoitopaikkaa/uutta kotia lemmikittömästä, rauhallisesta ympäristöstä. Hoitokokeilulla voisi testata loppuuko pissailu rauhallisemmassa ympäristössä vaiko ei. Jos ei, niin viimeinen vaihtoehto on ajasta ikuisuuteen. Olen jo aloittanut surutyön tästä vaikka se onkin vielä liian aikaista. Kuitenkin Nukkis on luonteeltaan niin ykkönen. Lempeä, hellyydenkipeä, rohkea, ystävällinen. Kaikin puolin hirmu ihana kissa. Toivoisin Nukalle vielä mahdollisuutta. Eihän se kokoaikaa pissaile ja pitkiä pätkiä on mennyt täysin hyvin, mutta yleensä tarhan avautuminen tai joku muu muuttuja laukaisee stressin Nukalla, joka taas oireilee pissailuna. Se kyllä tekee myös hiekkalaatikkoon, mutta välillä tulee muualle.

Töissä on kiireistä ja kuumaa, kotona yritän panostaa lepäämiseen, tosin tänään huhkin pihamaalla pusikoiden ja kukkapenkkien kimpussa. Sain kuin sainkin pari reunusta kuntoon ja aimo kasan rikkaruohoja pois pihamaalta. Nyt on hyvä mieli siitä.

Liljat, mooseksen palavat pensaat, juhannusruusut, kurjenpolvet, akileijat, pähkämöt ja tomaatit ovat kukassa. Lumikärhö tekee valtavasti nuppuja ja näyttääpä kesäkurppakin rupeavan kukkimaan. Satoa odotellessa. Marjojakin näyttäisi tulevan taas ihan reilusti. Jos tänä vuonna ehtisi enemmän poimimaan.

Kesäisistä puuhista sen verran, että talviturkki tuli heitettyä ja ihanien naapureiden kanssa on grillattu muutamia kertoja. Kivaa on ollut se.

Parempaa kesän jatkoa kaikille (minullekin) !

1 kommentti:

  1. Mooseksen palava pensas ja tähtiputki ovat molemmat niin kauniita. Heinäkuu on niin kivaa aikaa, kun koko ajan kukkii joku ihanuus. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista