perjantai 21. elokuuta 2015

Ei huono!

Marjaprojektia.
Hello!

En muista millon viimeksi olisin edes avannut tietokoneen. Ehkä kun maksoin laskuja. Muutoin on tullut oltua lähinnä kännykällä netissä, eipä juuri ole ollut aikaa istuksia koneella. Töitä, marjankeruuta, nurtsin ajoa... Kesä on mennyt yhdessä hujauksessa! Nyt alkaa pakastimet olemaan aika täysiä, joten voi hyvällä omallatunnolla lopettaa marjojen keräämisen. No ehkä vähän karviaisia vielä... 

"Luonnon tasapaino"
On ollut hinku palata korujen tekemiseen tai näpertelyyn muutenkin. Väsäsin tämmöisen seinäkoristeen, se ei ole unisieppari eikä mikään onnenkalu, vaan kaunis elementti kodin tai mökin seinälle. Meinaan tehdä näitä enemmänkin, miksei jopa myyntiin asti jos joku haluaa ostaa. Tarkoituksena käyttää luonnonmateriaaleja mahdollisimman paljon, oksia ja keppejä, sulkia, simpukoita yms... Keruureissulle heti huomenna!


Tiikerinliljat kukkii.
 Mitä pihamaalle kuuluu? No, ihan hyvää. Nurmikko on tänä kesänä kasvanut ihan tuhottoman paljon. Ehkä se johtuu siitä että vettä on satanut niin runsaasti ja nyt helteet. Nurtsihommaa on siis riittänyt. En ole nyt istutellut mitään enkä tehnyt mitään perustustöitä, ylläpitoa vain. Kiviä sain tänään vähän lisää siihen kivipaikkaan talon päätyyn. Herneet kasvaa ja kasvihuoneessa on rutkasti tomaatteja, jahka kypsyisivät mokomat.

Ei huono työmaisema!

On parhautta omistaa niin hyvä kännykkä, että siinä on laadukas kamera. Tämän kuvan nappasin yksi aamu työmaalla. Rakastan ottaa kuvia niistä kauniista asioista ja maisemista, joita ympärillä nään. Kun siirsin kuvia koneelle, niitä olikin joku 2500 kpl viimeksi. Eli kuvattua tulee todella paljon. Päässä on muhinut suunnitelma tehdä albumi hautausmaalla töissä ollessani ottamista ruusukuvista. Samalla se voisi olla Nukkiksen muistoalbumi.

Surusta ollaan päästy jo yli. Hauta ei pistä enää silmään pihamaalla ja metsämansikat haudalla on kasvaneet runsaiksi. Olen minä silti yhä ajatellut Nukkista. Nukkis oli <3 On vaikea sanoa, että meillä on kolme kissaa. Niin tottunut olen sanomaan, että niitä on neljä. Välillä poden vakavaa koirakuumetta, mutta ei meille nyt tule mitään lemmikkiä lisää. Korkeintaan vauvaviljakäärme jossain vaiheessa jos tulee pakottava tarve saada uusi lemmikki. Käärmeet on tavattoman helppohoitoisia lemmikkejä!

Aamut näyttää tältä...
Kävin minä yksi viikonloppu jossakin, nimittäin Helsingissä! Kaverin 30v juhlat kutsuivat ja samalla tuli vähän nähtyä sukulaisiakin. Kaikenkaikkiaan kiva reissu ja ehdin poiketa maailman ihanimmassa kahvilassa Kaakaopuussa ja ostaa isännälle konvehteja tuliaisiksi. Nautin ennen bussimatkaa kahvikaakaon ja sanomattakin on selvää, että se oli taivaallista.

Suomen ihanin kahvila <3

Huomenna vielä pieni kesäreissu kera isännän. Siitä päivittelen myöhemmin. Mukavaa viikonloppua jokaiselle, nauttikaa keleistä ja lämmöstä <3

1 kommentti:

  1. Voi tuota työmaisemaa! Ei tollasessa maisemasssa voi tehdä töitä, se on liian lumoava.

    VastaaPoista