tiistai 20. lokakuuta 2015

Tämän päivän puuhat ja kuulumiset

"Tulin vaan kurkkaamaan sua!"

Myrtti on jostain syystä ollut aktiivisempi taas viimeaikoina. Havahduin siihen ajatukseen tuossa, että sehän pitäisi kohta laittaa talvilevolle. Ei millään raaskisi, sitä on niin kiva seurailla. Toinen raukka joutuu kellariin ihan  yksin. :( Talvilevosta on kuitenkin hyötyä viljakäärmeen terveydelle, joten kai meidän on ajateltava Myrtin parasta ja alkaa jäähdyttelemään terraariota. Mutta ensin pitää odottaa kakka. Käärmeet on hienoja lemmikkejä! 

Usvainen aamupäivä.

Tänään sain (ja saatiin) laitettua pihaa vähän talvikuntoon. Haravoin ja leikkelin perennoja ja tyhjensin kasvihuoneesta tomaatinrääteet. Saa talvi tulla kasvihuoneeseenkin. Istutin vielä kuitenkin yhden pallohortensian. Toivottavasti se ehtii juurtua. Katkaisin myös kilpalatvan vaahterasta. Isännän kanssa tehtiin talvisuojaukset luumuille, tammille ja hevoskastanjalle. Vietiin vähän metallin-, ja pahvinkeräykseen kamaa liiteristä. Tuli ulkorakennuksiinkin pikasiivoukset. Kelpaa talven tulla. Hyvä fiilis kun on saanut vähän hommia eteenpäin, vaikka haravointia onkin vielä.  

Sohvaseuruetta.
Olen lueskellut sisustuslehtiä, joita sain kunnon pinkan ystävältäni. Kiva lukea lehtiä pitkästä aikaa. Minulle ei itselle tule mitään lehtiä ja harvoin tulee ostettua kaupasta. Nyt on ihan mukava ottaa lepiä sohvalla ja lueskella ja katsella kuvia. Sinneppä suuntaan nytkin!

Kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Onpa kadehdittavan siisti piha :) toista kuin täällä. Mikä lie, kun joskus on niin hurjan kiva katella sisustuslehtiä ja huokailla niitä ihanuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naurahdin Emilie kommentillesi, ainoa kohta pihassa joka oli siisti oli varmaan tuo mistä kuvan olen sattunut napsaisemaan ;) Minua pitkään ärsytti sisustuslehdet kun niissä ei ikinä näy johtoja ja laitteita ja muuta ärsyttävää! Nyt on kuitenkin ehkä aikaa riittävästi kulunut kun olen lehtiä lukenut eikä enää niin ärsytä ;)

      Poista