tiistai 2. helmikuuta 2016

Juhlien jälkimainingeissa, ikkunasta kyttäystä monessa muodossa

Siellä se vaan pähkinää puree... minä kyllä mielelläni vähän kurmoottaisin sitä ihteensä...

Maistuis varmaan sullekin...

Helou!

Takana on ihan huikee viikonloppu onnistuneine synttärijuhlineen! Kaikkea oli sopivassa määrin, vieraita, sapuskaa, rentoutumista kylpytynnyrissä, seurustelua, lahjojakin ja iloisia uutisia. Pitäisi juhlia juttuja enemmän, sen takia että voisi kutsua ihania ihmisiä koolle useammin. Ihan kaikkien kanssa ei juhlien aikana ehtinyt jutella niin paljon kuin olisi halunnut, mutta niinhän se tuppaa olemaan. Tarjottavatkin onnistuivat yllättävän hyvin. Kiitos vielä kaikille.

Nyt tämä arkeen orientoituminen on vähän haastavaa kun haluaisi jatkaa vaan juhlien jälkimainingeissa. No, eilen sain jo rästihommia aika rutkasti tehtyä, siitä tulee aina hyvä fiilis kun saa jotakin juttuja eteenpäin.

Osallistuitteko muuten pihabongaukseen viikonloppuna? BirdLifella oli taas lintujen pihabongaus. Itse ehdin puolella silmällä vilkuilla lintusia. Nakkelia ei tietysti sillä hetkellä näkynyt, mutta mustarastaita, naakkoja, harakoita, fasaaneja, ja erilaisia tinttejä.

Yöllä tuli lunta rutkasti. Nyt on taas valkoinen maa, ehtihän se sulaa melkein kokonaan poiskin täältä. Josko sitä vielä hiihtämään ehtisi toisenkin kerran. Hartioille tekisi hyvää hiihto.

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti