tiistai 16. helmikuuta 2016

Kevät mun mielessäin!

Tämmösiä päitä syntyi...
Helou ja kevättä! Aurinko paistaa ja huomasin aamukahvia hörppiessä miettiväni miten outoa on, että siellä ne tulppaanien ja kukkasten sipulit ja siemenet ja juurakot on kyykyssä lumen ja maan alla ja odottelee, että kelit lämpenee ja saa alkaa pukata pinnalle. Jotenkin jännä ajatus, että siellä ne on, ihan elinvoimaisina vaikka olisi pakkasta ja lunta ja kylmää ja märkää. Kummasti auringonpaiste kääntää ajatukset kevääseen. 

Puro.
Mun pitäis tarttua oikeesti imuriin tai lähteä imemään aurinkoa pihamaalle. Hommaa olis ennen illan duunivuoroa, mutta näköjään onnistun hyvin välttelemään hommia tässä koneen ääressä. (oho, kolme fasaania kipittää just tätä kirjoittaessani ikkunan alta naapuriin)

Oli ihan huikea viikonloppu taas, siskon 18v synttärit jossa näki taas ihania ihmisiä (terkut tädille!) ja ystävienkin kanssa ehti saunoa ja murkinoida. Saatiin kamuilta ihana Kastehelmi-sarjan kakkuvati, sellainen jalallinen. Saatoin jossain vaiheessa mainita, ettei mulla vielä ole sellaista. Nyt kelpaa laittaa kakut tarjolle <3 Kiitos rakkaat ystävät!

Kyllä sitä vaan ystävänpäivän tiimoilla taas olin niin kiitollinen omista ystävistäni. Mikä siunaus, että saa jakaa elämää ihanimmillaan ja kamalimmillaan ystävien kanssa. Olla oma itsensä, teeskentelemättä. Kun yksi ystävyys loppui, niin avautui paljon syvällisemmin kolme muuta ystävyyttä. Niistä olen kiitollinen tänään ja joka ikinen päivä. 

Vieras lintulaudalla.

Bloggaus on ollut kovin hajanaista viimeaikoina, on ollut tuota uuteen työhön orientoitumista ja muuten vaan elämätä elettävänä, ettei ole ehtinyt niin paneutumaan tähän bloggaamiseen. Kuiteskin, täällä ollaan! Kiva tietää, että porukka käy lukemassa ja kurkkimassa blogia.

Täytyyhän se taimihylly kaivella jossain vaiheessa esiin ja eilen kyttäilin pelakuiden siemeniä kaupasta (ei ollut) vaikka niitä voi olla mulla kyllä ennestäänkin. Pelrgonioita on todella helppo kasvattaa itse. Meikäläisen vaikein osuus taimikasvatuksessa lienee kasvien pelastaminen kissojen kynsistä ja kastelu. Kuitenkin toivoisin, että ehdin tänä vuonna istuttaa enemmän hyötykasveja kasvihuoneeseen. Pitäisikin laittaa kissoille omaa kauraa kasvamaan. Siitä ne tykkää.

Nyt tarraan siihen imuriin. Ihan totta. Iloista viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Teilläpäin näyttää olevan vielä paljon lunta. Mekin ollaan täällä nähty, vuoren huipulla kaukana jossain oli lunta. Mukavaa viikonloppua Pellonperälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Tuo purokuva on Savosta. Täällä Satakunnassa on ehtinyt jo pari kertaa lumi sulaa kokonaan pois, mutta nyt on taas pieni kerros maassa. Hyvät viikonloput sinnekin! :)

   Poista
 2. Komeat päät, vartioivatko ne pihaa?

  VastaaPoista