sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Jos haluat löytää uusia lihaksia, kokeile lumilautaa...

Tämmönen peli jalkoihin kii...

...tuosta alas sitten vuan!

Eilinen näytti meikäläisellä tältä! Eli kävin lumilautailemassa sitten toooodella pitkän ajan jälkeen. Teininä joskus kävin mäessä jonkin verran, sittemmin ei ole tullut mentyä mäkeen. Oli se hurjan kivaa ja ihmeekseni olin enemmän pystyssä kuin pyrstölläni. Nyt toki sattuu jokapaikkaan ja uusia lihaksia on löytynyt... Menen varmaan toistekin jos vaan talvi vielä jatkuu! Jännäsin tosi paljon miten selviän hississä, se aina jännittää eniten, että vedän turvalleni laudan kanssa ja muut jyräävät päälle. Onneksi en kaatunut ja uskalsin mennä jopa lauta kiinni jaloissa, niin oli helpompaa.

Nyt uhkaavasti näyttää siltä, että flunssa iskee. Isäntähän on tuossa jo toista viikkoa kärvistellyt ja mietinkin jo, etteikö minulle iske ollenkaan. No... tässä sitä ollaan. Nenää polttelee ja vetelä olo. Ei voi mitään, toivotaan että menisi vähällä ohi.

Nyt on aivot niin jumissa varmaan flunssankin takia, että eipä tästä pidempää postausta taida tulla. Anyways, kiva viikonloppu takana. :)

Pysykää te muut terveinä!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lumilautailua sinulla on ollut. Toivottavasti flunssa ei tule, vaan voit nauttia lumilautailusta tälläkin viikolla. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli se flunssa... Mutta jospa menisi ohi äkkiä! Lautailu oli kyllä hauskaa :)

   Poista
 2. Tuossapa laji, jota ei ole tullut koskaan kokeiltua. Toivottavasti sinun tautisi meni nopeasti ohi! Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautailu on hauskaa, mut vaatii rohkeutta eikä välttämättä sovi ihan kaikille. Olen toiveikas, että flunssa menisi nopeasti ohi. Hyvät loppuviikot sinnekin :)

   Poista
 3. Yritähän pysyä pystyssä laudallasi ja parane pian! Ihana, kun löysin blogisi. Oikein mielenkiinnolla seurasin elämääsi. Minun maailmaani voit seurata blogistani takaloroppola.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmalla puolella jo flunssa! Kiva kun löysit blogiini! Kävin jo ihailemassa puuliljojasi :)

   Poista