lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannus

Marry me?
Astrantia major - isotähtiputki.

Kuvakulmia kukkapenkkiin.
Juhannusta on vietetty kotona rauhallisissa merkeissä, kuten yleensä. Saunottiin, uitiin, vietettiin aikaa isännän porukoiden kanssa. Grillattiin. Leivoin täytekakun, juotiin kahvia vielä illallakin. Tänään tein pihahommia ja siivoilin ulkorakennuksia. Sain istutettua kaikki kasvit, mitä olen saanut ystäviltä ja jotka on odotelleet loppusijoituspaikkaa tuolla kuusen alla. Jee! Hyvä fiilis kun olen saanut tehtyä juttuja. Nyt on liian kuuma puuhata mitään. Menen makaamaan ilmalämpöpumpun alle. Puuh!

Myrtti jumppasi.
 Myrtti oli eilen jumpalla. Eka kerta kun olen nähnyt sen noin aktiivisesti kiipeilevän oksistossa. Hyvä ettei mennyt tuo terraarion korkeus hukkaan. Tänään Myrtti saa hiiren!

Hei se oon minä! Söin heinää! Ulkoilin! Jee!
Neko pääsi isännän äidin kanssa eilen pihamaalle. Otti spurtteja ja yritti änkeä kaikkiin pieniin paikkoihin ja puskien alta yms, tyypillisesti. Ulkoilun jälkeen mummu olikin niin väsynyt, että makasi vaan sisällä lattialla pitkän aikaa <3
Sanoovat on et joku juhannus. En sit tiijä. Mut ainakin pääsin ulos valjastelemaan! Sitten olinkin ihan lapaantunut pitkän aikaa kun väsytti niin. Kuuma ja kaikkee. Pörriäisiä yritin syödä mut ne sanoi, ettei sais. Pöh.

Ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus. Kauniita kukkia ja ihana kissa! Mukavaa juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Lämmintä nyt on riittänytkin, ikkunassa edessäni mittari näyttää noin 28 astetta, nyt on kyllä taivas mennyt pilveen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on vähän viileämpää ollut juhannuksen jälkeen! Jaksaa paremmin työmaallakin :)

   Poista