lauantai 2. heinäkuuta 2016

Pinkkiä ja valkoista puutarhassa

Yritin sinnitellä lauantaiaamuna, etten nouse sängystä vaan nukun pitkään. Heräsin ekan kerran seitsemältä. Puoli kahdeksalta oli pakko nousta ylös, kun sattui selkään niin julmetusti. No, meninki nukkumaan kymmenen korvalla, kun ei vaan pysynyt hereillä kauempaa. Nukuin viime viikolla huonosti. Ikkuna auki linnut pitävät meteliä ja naapuruston kissat mouruavat öisin. Oli kuuma ja sattui kroppaan. Kaivoin korvatulpat ja niiden avulla nukuin vähän paremmin. 

Nyt köpöttelen pitkin pirttiä kuin vanha mummo. Viikko vaatinut veronsa. Jospa selkäkin tästä vertyy pikkuhiljaa. Kylmäkallen sidoin vasempaan käteen, jossa on varmaan jotain jännetuppitulehduksen tapaista oireilua.
Nämä vaan kukoistaa, ihanat tähtiputket <3

Tässä vain kuvia puutarhasta. Paljon ei ole nyt jaksanut tehdä, mutta olen jaellut ystäville raparperiä ja eilen ajettiin puoliksi nurmikot isännän kanssa. Mangoldit on lähteneet hyvin kasvuun maalla. Punasipulitkin nousseet pintaan. Kasvihuonessa röhöttää myös ja kurkun ja tomaatin alkuja on jo. Tosi pieniä vielä, mutta kuitenkin. Sain isännän porukoilta ison tynnyrin, jonka sijoitin kasvihuoneeseen ja täytin vedellä. Siitä saa kasteluvettä niin ei tarvitse kauempaa raahata. Toimii.

Töissä näin, että jasmikkeet kukkii. Kukkiihan se omanikin, hovijasmike.

"Minäkin kukin!"
Kissat voi hyvin ja viihtyy tarhassa. Misakille sain varattua ajan suun tarkastukseen ja hammaskiven poistoon. Muutenkin viime viikolla jaksoin hoitaa ärsyttäviä soitteluasioita, siitä tuli hyvä fiilis, kun sai ne pois mielestä.

Kesäkurpat siemenestä. Pieniähän nuo viel ovat, mutta kyllä ehtii. Laitoin sen verran monta maahan, että jos kotilot syö pari, minullekin jäisi.

<3
Kaikista isoin juttu juhannuksen jälkeen on kuitenkin yhteydenotto lapsuudenystävältäni. Siltä, jolta lapsena sain Best friends forever- korun sydämen puolikkaan. On huippua saada uusi ystävä, mutta vielä parempaa saada vanha ystävä takaisin <3

Rentouttavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti