torstai 25. elokuuta 2016

Lätinää

Heippa

Ajoin eilen nurmikkoa lykättävällä, että sain puskien aluset käytyä myös. Miten se nurmikko vieläkin kasvaa noin tuhottomasti? Minä vaan kysyn. No, lämmintä ja vettä niin kasvaahan se... Oli kyllä tuskaa puskea tuolta hedelmätarhasta pitkää, kosteaa nurmikkoa epätasaisella maalla. Melkein onnistuin saamaan rakon kämmeneen ja kädet oli ihan hellänä eilen illalla. Kävin viemässä omenoita ja puutarhajätettä tuonne kaupungin kasalle eilen. Kaikki pitää viedä tynnyreissä ja vähän kerrassaan, kun ei ole sitä peräkärryä. Onneksi auton takaluukkuun mahtuu aika paljon. 

Nappasin eilen kolme kesäkurppaa (aika pieniä olivat, mutta syötäviä jo) ja pari kurkkua kasvihuoneesta. Vieläkin tulee kurkkuja ja tomaatteja kypsyy kokoajan. Alkaa olla jo ylitarjontaa! Muutenkin häärin vähän pihalla eilen. Oli tippunut oksia aika paljon (en kyllä tehnyt niille mitään...) tuulen mukana puista. Nipsin sieltä täältä nipsittäviä ja heitin jo nuupahtaneen basilika/salaatti-istutuksen myös sinne tunkiolle. Syksy tulee vääjäämättä. 

Tänään olisi siivouspäivä, pitää laittaa kämppä ojennukseen. Heitin jo pyykkikoneen pyörimään, imuriin täytyis tarttua. 

Ei mulla mitään asiaa oikein ollut, kunhan lätisin. 

ps. paikallislehden juttu oli hauska ja kuvakin onnistunut. Jättikurpitsanikin pääsi kuvaan! Hih!

4 kommenttia:

 1. Minäkin kävin eilen vihannestarhastani hakemassa kesäkurpitsan, huomasin samalla että oli tullutkin jo kaksi kurkkua, otin toisen ja vähän herneitä, kotoa tomaatteja ja tein salaattia...lähiruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin kivaa kun saa ruokaa omasta puutarhasta? 8)

   Poista
 2. Mukava postaus, ei sitä aina niin paljoa asiaa tarvitse olla. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin peruskuulumisia tuli tällä kertaa 8) Käynpä kurkkaamassa blogissasi :) Kivaa viikon jatkoa sinnekin.

   Poista