maanantai 22. elokuuta 2016

Sinä riität

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen <3 

Sataa vettä. Piti ajaa nurtsia. En aja. Yritin etsiä papereita ja nyt ne kaikki on levällään lattialla. Löysin. Montakin. Yritin tulostaa hakemusta, tulostin räjähti ja söi paperin. Olkoot. Keitin kahvia, otin pari pullaa. Keräilin hermoja. Laitoin huulipunaa. Toimittaja poikkesi ottamassa kuvia. Lehteen päädyin, apua... Taputtelin jättikurpitsaa pihalla. Mietin joko sen voi ottaa ylös ja syödä. Sipulit nostin eilen. Ihan hyvä sato oman onnensa nojassa kasvaneiksi. Kasvihuoneesta tuli tomaatteja taas. Kesäkurpat kukkii mutta ei tee satoa nimeksikään. 

Kuuntelen pianomusiikkia. Se saa aikaan tunnetiloja. Kirjoitan. Katselen keltaisia lasipulloja ikkunalla. Ne on kauniita. Sataa vettä. Naapurin pihalla sataa omenia. Räkätit tuli vihdoin syömään loput marjat. Olkaa hyvä, ojennan servietin. 

Kiinanruusu teki yhden vaaleanpunaisen kukan. Huomasin vasta kun se oli kuihtunut. Ehkä se tekee vielä toisenkin. 

Saan ihanat tytöt meille viikonloppuna <3 Voiko olla parempaa, kuin rakkaat ystävät. Ne, joille tiedän olevani tärkeä. Toivon auringonpaistetta viikonloppuun. 

Huomenna aloitan työn. Se pelottaa. Tiedän, että pärjään. Muitakin  jännittää. Yritän olla armollinen itselleni. Sanoa, että riittää. Tänään riittää. Minä riitän. Se mitä on riittää. 

Sinäkin riität tänään. Jos ajattelet, että ei riitä, sanon sinulle nyt: Sinä riität. Se mitä sinussa on riittää kyllä. Älä pelkää. Ole rohkea. <3

6 kommenttia:

 1. Kuinka valtavasti voimavaroja kuluukaan siihen, että miettii omaa riittämättömyyttään. Loppujen lopuksi tärkeintä on kuitenkin, että riittää itse itselleen. Kun sen saa omaan päähänsa taottua, muulla ei enää ole väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se varmaan on just se vaikein, kelvata itselleen ja sitä kautta muillekin... <3 Matkalla ollaan.

   Poista
 2. Tsemppiä työn aloitukseen <3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, luin tämän monta kertaa. Niin tuttuja ajatuksia. Toivottavasti työt alkavat mukavasti.

  VastaaPoista