tiistai 10. lokakuuta 2017

Remppa, rempallaan, beibikuulumiset

Hellou!

Täällä aika rientää hillitöntä tahtia. Vauvan hoito on täyttä työtä! Viktor on kohta 5 kk vanha. Kaikkea uutta oppii kokoajan. Nyt menee lelut ja nyrkit (ja kaikki muukin) suuhun ja käännytty on jo mahalleen. Nauraa ääneen ja huutelee ja jokeltelee. Syö ja kasvaa normaalisti.

Tässä vähän ongelmana ollut oma kunto, kroppa on aika jumissa vauvan jatkuvasta kantamisesta ja kokoajan painoa tulee ukolle lisää. Nyt sain vihdoin varattua hierojalle aikaa ja jumppaa koetan tehdä välillä, mutta ei tahdo ehtiä. Elämä on kovin kiireistä, tai en tiedä kiireestä, mutta intensiivistä. Asiaa ei juuri ole auttanut kissojen murheet. On ollut terveysongelmaa, Misakilla pissatulehdusta ja kohonneita munuaisarvoja, Nekolla todettu FORL- suusairaus. Eläinlääkärissä ollaan rampattu ja ruokavalioita pitäisi rukata. Ei oikein tahtoisi olla energiaa ja aikaa paneutua kaikkeen. Meillä on ollut myös pieni remppa meneillään, yläkerran toinen huone on remontissa. Siitä tulee Viktorin huone/ vierashuone. Isäni kävi tekemässä lautalattian huoneeseen ja olen vahannut lattian harmaaksi. Uusi tapetti on myös seinissä. Vielä olisi maalaamista ja sähkötyöt, ja lattian viimeistely kirkkaalla vahalla sekä listoitus. Sitten vasta pääsee sisustamaan. Kauhea urakka. Minulla on myös viikkotolkulla ollut allerginen nuha, joka alkoi huoneen tapettien repimisestä. Olen koettanut siivota aina kun ehtii, mutta ei ole juuri auttanut. Ärsyttävää.

Aloittelin kuitenkin uuden harrastuksen, käyn kerran viikossa itämaisessa tanssissa, mikä on ollut myös aika kivaa ja todella erilaista. Tulee vähän liikettä myös kroppaan ja hetken saa olla erossa vauvasta. Tekee hyvää.

Olen tässä ajatellut, että vauvan hoitaminen kotona on myös aika yksinäistä puuhaa. Aina ei ole poweria lähteä mihinkään ja jos vauvalla on vaativia vaiheita, ei oikein ole jaksamistakaan. Jatkuvasta univajeesta puhumattakaan. (meillä ei vieläkään nukuta kuin lyhyitä pätkiä) Onneksi on some ja puhelin. Muuten kai olisin jo muumioitunut tänne kämppään...

Piha rehottaa ja on ihan rempallaan. Se vähän harmittaa, kun ei ole ehtinyt hoitaa. Jotain pientä vaan silloin tällöin. Syystöitä olisi, mutta saapa nähdä jäävätkö kevättöiksi.

Nyt täytyy taas lähteä valmistautumaan yöpuulle.

Emäntä kuittaa!

6 kommenttia:

 1. Voimia sinulle! Älä stressaa pihasta, siellä se pysyy talven yli ja alkaa taas keväällä puskea uutta kasvustoa. Hienoa, että olet löytänyt uuden harrastuksen. Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun saat itsellesi omaa aikaa harrastuksen myötä :) Allerginen nuha on ärsyttävää, itselläkin sitä taitaa olla kun jatkuvasti tarvii nenäliinaa... Iloa vauva-arkeen kuitenkin ja voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Nyt pukkasi sitten vielä kunnon räkätaudinkin.... Ou jee.

   Poista