tiistai 12. maaliskuuta 2019

Tyttö joka antoi unelman kadota

Olimme isännän kanssa sillä hienolla tussimaalauksen kurssilla. Siitä minulla virisi valtaisa ajatustyö ja tunnemyrskykin. Kurssi oli ihana, antoisa, sain siitä paljon. Oli ihanaa keskittyä pariksi päivää vain tekemään jotakin käsillään, jotain uutta ja aivan erilaista ja innostavaa. Uusi kiinnostava tekniikka ja tapa tehdä taidetta, eikä se pelkästään vaan se, että tussimaalaus on peräisin Japanista.Olen jo nuoresta asti ollut kiinnostunut Japanista, maana, kulttuurista, kaikesta. Katselin japanilaista animea nuorena paljon, luin sarjakuvia, kaikki Japaniin liittyvä vaan tuntui niin kiehtovalta. Haaveilin matkustavani Japaniin. Kuitenkin samalla tiesin, että tuollainen suuri haave oli kohdallani "mahdoton", niinpä kuoppasin sen. Annoin haaveen painua mahdottomana pohjaan. Ajattelin, ettei minulla koskaan ole rohkeutta lähteä. Ei ketään kenen kanssa, ei mahdollisuutta. Etten minä voisi ikinä tutustua ihmisiin, jotka lähtisivät kanssani tai jopa tutustua japanilaisiin, joista voisin saada ystäviä. Ja ennen kaikkea, ei kukaan haluaisi tutustua minuun. Kieliongelma, oma arkuus, varattomuus... Kaikki nuo asiat vyöryivät haaveeni päälle. Annoin sen himmentyä, vajota pohjaan, kadota, kuolla... Tuolla kurssilla muistin nuo kaikki vanhat toiveet, haaveeni jonka olin unohtanut. Eniten minua satutti se oma surullinen ajatukseni, ettei minuun kukaan kuitenkaan halua tutustua. Ja se, että olin antanut unelman hiljaa hiipua pois. Se avasi jonkinlaisen haavan, jota olin koettanut laastaroida.

Tekemäni tussityö kalat!
Minun on aina ollut vaikea unelmoida. En uskaltanut unelmoida oikeastaan mistään muusta, kuin omasta talosta ja pihasta, ja se unelma on kohdallani toteutunut. Mitään muuta ei ole ollut. Nyt tuo vanha unelmani, Japani nousi hentoiselle versolle kylmästä maasta - sydämestäni. Enää en paina sitä pois ja vaikka maaperä ei ole paras mahdollinen, annan sen hiljaa nousta ja versoa. Annan sen herätä henkiin ja katson, mitä siitä tulee. Olisiko se sittenkin mahdollista, minunkin kohdallani. Jonakin päivänä. Ei ehkä tänä kesänä, ehkä ei vielä seuraavana, mutta joskus. Olkoon tuo haave kuinka hauras ja pieni, olkoon se kuinka ohut ja hentoinen, se saa olla. Silti unelma, pieni tai suuri. Saa olla ja vahvistua hiljalleen.

Onko sinun unelmasi toteutunut? Mistä sinä unelmoit? 

5 kommenttia:

 1. Minäkin unelmoin omakotitalosta ja se on toteutunut. Mistään muusta en ole osannut/uskaltanut unelmoida...enemmänkin menneisyyden haavat on vieneet elämänuskon ja unelmoinnin, mutta nyt vihdoin olen terapiassa alkanut käsitellä vanhoja haavoja...ehkä vielä tulee uusia unelmiakin... Täytyy sanoa, että jo oli aikakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hienoa, että olet lähtenyt terapiaan. Se on varmasti hyödyllistä. Toivon, että löydät jotakin mistä unelmoida. Onneksi unelmat voi olla myös pieniä <3

   Poista
 2. Olen kirjoittanut päiväkirjaan, jokaiseen niistä unelmiani. Joskus olen sitten lukenut niitä, ja ihmetellyt miten kuitenkin niitä on toteutunut. Välillä elämän surujen ja kolhujen keskellä meni kyky unelmoida. Jäi vain tyhjä sivu päiväkirjaan unelmia-otsikon alle. Viime vuosina olenkin sitten kirjoittanut tavoitteita, tällekin vuodelle. Uskaltaisiko vielä joskus unelmoidakin jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaminen on sillä tapaa konkreettista, että myöhemmin voi palata asioihin ja todeta, että tuokin unelma on toteutunut tai tuokin ongelma ratkennut. Tavoitteista on varmaan hyvä aloittaa :) Jospa löytyisi joku unelmakin vielä!

   Poista
 3. Mikä hieno todistus, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni, vasta kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkaus, luottamus ja luottamus meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten täynnä avioeroa, myöhemmin erotimme. Vuosia avioeron jälkeen muutin eteenpäin ja yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua piti BaBa ogbogo - suuri ja erittäin henkinen mies joka heitti minulle rakkausloitsun ja sai EX: n palaamaan minuun 48 tunnin kuluessa. Olen hukkua, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa. +447440557868. Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös seuraavissa asioissa ...

  (1) Lopeta avioero.
  (2) Loppumattomuus.
  (3) Onnea Spell.
  (4) Avioliitto.
  (5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.

  VastaaPoista